EM HÅNDBOLD MANAGER 2022: “Prioriter de stabile målscorere!”

Håndboldkvindernes EM venter lige rundt om hjørnet, og det er derfor tid til at sætte sit EM Håndbold Manager 2022-hold. Holdet.dk’s håndboldekspert, Ida Hummeluhr, kommer her med sit bud på et managerhold, der holder hele vejen.

Som ved enhver anden slutrunde går det op for en, hvor svært det i virkeligheden er at skulle sætte et godt hold til VM såvel som EM, som kan klare sig spillerunde efter spillerunde – og her er EM Håndbold Manager 2022 altså ingen undtagelse.

For hvor står holdene, og hvilke spillere er i topform og forventes at få store roller? Nogle profiler giver naturligvis sig selv. Andre spillere kan man kun gisne om.

De altafgørende overvejelser

Inden jeg satte mit hold, gjorde jeg mig en del overvejelser i forhold til min prioritering af de 50 millioner kroner, man maksimalt kan købe spillere for.

Håndbold-journalist Ida Hummeluhr.Foto: NORDJYSKE

De punkter, som jeg har udvalgt som de vigtigste, er følgende:

Køb den målsikre spillerDet er vigtigt at prioritere stabile målscorere, og det har jeg gjort ved at vælge nogle vaskeægte skytter og goal getters til min bagkæde. På den måde er jeg sikker på at høste en god sjat point i angrebsspillet.

Nedprioriter stregspilleren – Stregspillere er typisk dem, der får den største mængde udvisninger og kort. Af den grund har jeg valgt at nedprioritere mit valg af stregspiller, da jeg ser langt mere fidus i at bruge penge på en målmaskine, der skaffer point i angrebsspillet.

Vælg målvogteren til sidstSelvom det kan være fristende, og sommetider en god idé, at købe en god målvogter, så har jeg valgt min målvogter til sidst. Målvogteren kan trække point hjem til den samlede stilling i managerspillet, men det er sjældent, at de giver flere point end skytterne, derfor har jeg valgt, som jeg har.

Holdet, der holder hele vejen – næsten da

Ud fra ovenstående tips og tanker har jeg sat mit hold frem mod håndboldkvindernes EM-slutrunde.

Du kan se mit hold og mine begrundelser her:

Sådan ser Ida Hummeluhrs hold i EM Håndbold Manager 2022 ud.

Bagspiller
Nora Mørk
Norge
12.000.000
vs. Croatia W

Nora Mørk er en dyr spiller, men samtidigt en spiller med enorm værdi for Norge. Hun scorer vanligvis et hav af mål på straffekast, og gør samtidigt et imponerende stykke arbejde i det etablerede angrebsspil. Hun er i mine øjne en af de mest målsikre spillere, som du kan have på dit hold – derfor er hun på mit.

Bagspiller
Mie Enggrob Højlund
Danmark
7.000.000
vs. Slovenia W

Mie Højlund er den eneste danske spiller, som jeg har fået plads til på mit hold. Jeg forventer, at hun får en god portion spilletid og rammer det topniveau, som vi før har set fra hende. Højlund kan både bidrage i assistspillet og i gennembrudsspillet som den afsluttende skytte, derfor har jeg købt hende.

Bagspiller
Ana Gros
Slovenien
10.500.000
vs. Denmark W

Ana Gros’ betydning for Slovenien er til at se. Gros leverer mål på mål, og er særligt god i sin skudafvikling. Gros og co. spiller hele slutrunden på hjemmebane, og der er derfor lagt et stort pres på holdet, der forventer at spille med i den sjove del af turneringen – og det bliver ikke uden en storspillende Ana Gros.

Fløjspiller
Coralie Lassource
Frankrig
5.000.000
vs. North Macedonia W

Det kan godt være, at Lassource hverken er Frankrigs førstevalg eller største stjerne, men med de penge der er til rådighed, kan man ikke have en kæmpe stjerne på alle positioner. Med Lassource får man dog en stabil fløjspiller, som når langt med sit hold – og så slipper man for nødvendigvis at skifte hende ud i løbet af spillet.

Fløjspiller
Malin Aune
Norge
6.000.000
vs. Croatia W

Malin Aune er en målsikker, norske fløjspiller, som ved, hvor netmaskerne findes. Jeg forventer, at Aune får en god portion spilletid i løbet af turneringen, ligesom hun for tiden får på klubplan. Norge kommer langt i turneringen, og du får hermed endnu en fløj, som du kan have i alle spillerunder.

Stregspiller
Merel Freriks
Holland
5.000.000
vs. Romania W

Holland bliver et spændende hold at følge til EM, og det samme gør stregspilleren Merel Freriks. Jeg har valgt ikke at prioritere en verdensstjerne på stregen, og derfor faldt mit valg på Freriks, som dog ofte spiller med i angreb. På den måde er der forhåbentligt ikke alt for mange udvisninger, men derimod mål at hente.

Målvogter
Jovana Micevska
Nordmakedonien
4.500.000
vs. France W

På mål er jeg gået med et lidt utraditionelt valg i nordmakedonske Jovana Micevska. Som tidligere nævnt har jeg ikke prioriteret min målvogter i toppen, da pointene her sjældent er de højeste. Micevska vil så være en af de spillere, som man er nødt til at bytte ud i løbet af turneringen, da jeg ikke ser de helt store muligheder for Nordmakedonien.

Sæt dit eget EM Håndbold Manager 2022 her og bliv klar til slutrunden, som starter fredag d. 4. november 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *