De bedste angribere er fra “Taberslutspillet”

Superligaen er delt i Mesterskabsspillet ogKvalifikationsspillet og Vidførle og Ingemann ser på det nye kampprogram, og hvad det betyder for ens spillerhandler forud for runde 6.

Klubhuset med Frederik Ingemann ser tilbage på de første 5 runder af Super Manager. Og så ses der nærmere på, hvilke hold man kan sætte sin lid til i de to nye rækker: Mesterskabsspillet og Kvalifikationsspillet.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående 6. runde i Super Manager, hvor Klubhuset og deres gæster kommer med deres forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,0 mio (3,5 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 6. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger.

Budgetkøbet
Mohammed Fuseini
Randers FC
3.334.000
vs. Lyngby BK

Den unge Randers angriber Mohammed Fuseini bør ligge øverst på de flestes indkøbsliste, da han med sin billige pris og hans nye status som 1. valg i angrebet er sikker mand på Randers holdet. Fuseini har kun scoret en enkelt gang, men i Kvalifikationsspillet bør det blive til mange flere mål for den hurtige angriber.

Valuekøbet
Anosike Ementa
Viborg FF
4.928.000
vs. Hvidovre IF

Ementa skuffede mange managerspillere i spillets runde 2, hvor det ikke blev til scoring mod Hvidovre på udebane, men i Anosike Ementas 3 hjemmekampe, er det blevet til én scoring i hver af dem. Nu venter så netop Hvidovre og med VIborg som rundens største favorit ligner Ementa næsten en “must have”.

Luksusspilleren
Don Deedson Louicius
OB
7.209.000
vs. Vejle Boldklub

OBs Don Deedson Louicius har efter Silkeborgs Lind Superligaens bedste målsnit med 8 mål i 17 kampe. Nu venter et kvalifikationsspil forude, hvor modstanden ikke inkludere FCK, FCM og de øvrige stærke hold fra Superligaens top.

Podcast-emnerne til runde 6

I denne uges podcast kigger Klubhuset nærmere på om, hvad man gør med ens Brøndby-spillere? Der er god værdi i Nartey og Suzuki, men skal de beholdes ude mod FCK? Og hvem skal man gå ind på i Mesterskabsspillet?  Hør hvem Frederik Ingemann mener er de rette at satse på. Mens udvalget af interessante hold er lille i Mesterskabsspillet er det helt anderledes i kvalifikationsspillet, hvor Randers’ defensiv er yderst interessant mens også Viborgs hjemmekamp mod Hvidovre frister samt OBs umiddelbare overlegenhed i kvalifikationsspillet.

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken? I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på Vidførles managerhold. Kan Vidførle beholde sin FC Midtjylland defensiv? Og hvad skal der ske med et angreb bestående af Orri, Suzuki og Harder?

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 6. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *