De mægtige Mapei-mænd

Topholdene i Serie A har svært ved at vinde for tiden, og derfor har holdet bag Baggios Pisk-podcasten i den grad kastet kærligheden mod midten af rækken.

Særligt ét hold er svært at ignorere. Sassuolo, som hører hjemme på Mapei Stadium, møder nemlig Venezia, Salernitana og Spezia i de kommende tre runder.

Den serbiske himmelstormer Dusan Vlahovic er kommet flyvende fra start i Juventus. Når modstanderen hedder Spezia, kan man ikke komme uden om det unge stjerneskud, når der skal vælges anfører til 9. runde af Serie A Manager.

Hør seneste episode af Baggios Pisk.

Tre tips fra Baggios Pisk

Den billige
Georgios Kyriakopoulos
Sassuolo
2.848.000
vs. Salernitana

Sassuolos græske venstreback er måske ikke det mest sexede valg, men med tre attraktive kampe på programmet og et nyligt clean sheet ude mod Inter i bagagen, er der god værdi i Georgios Kyriakopoulos.

Den frække
Hamed Junior Traore
Sassuolo
4.000.000
vs. Salernitana

Tre mål i de seneste tre kampe taler sit eget tydelige sprog. Traore er næsten umulig at komme udenom i de kommende runder. Særligt når prisen ikke er højere.

Anføreren
Dusan Vlahovic
Juventus
8.705.000
vs. Sampdoria

Vi overvejede, om man skulle tage Dominico Berardi og lave et Sassuolo-hattrick, men hos Juventus er Dusan Vlahovic for alvor kommet i gang, og når modstanderen hedder Spezia, bør serberen komme på tavlen igen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Læs endnu flere artikler om Serie A Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *