Den dyre spiller man skal have til sidste runde

Hold igen med udskiftningerne før sidste runde – det er den klare melding. Men én spiller skiller sig ud og er værd at bruge 50.000 i transferomkostninger på.

Efter 20 runder med Bundes Manager får vi lørdag kl. 17.20 fundet vinderen af Bundes Manager forår 2021. Som udgangspunkt skal man være meget varsom med transfer til den sidste og afgørende runde i et managerspil. Men skal man hente sin ven (fjende), eller har spillere skadet, så er transfer ofte en nødvendighed. Hør optakten og få de klassiske 3 anbefalinger til hver position forud for sidste runde.

Én spiller er værd at bruge transfer på

Den unge tysk/engelske stjernespiller Jamal Musiala (5.028.000) er denne uges x-faktor anbefaling, og også denne rundes absolut dyreste anbefaling. Det er dog ikke uden grund, at jeg ser det som en nødvendighed at investere 50.000 i transferomkostninger for blot én kamp.

Bayern München spiller hjemme mod Augsburg i sæsonens sidste kamp og skønt mesterskabet er afgjort, så er der masser af grunde til at tro, at Bayern afslutter sæsonen med et festfyrværkeri.

Den første grund er, at Lewandowski på nuværende tidspunkt blot har tangeret Gerd Müllers målrekord med 40 bundesligascoringer – mon ikke at den populære Robert Lewandowski med hjælp for sin holdkammerater vil jagte flest mulige mål; en sjov rekord som alle Bayern spillere på sin vis vil have del af i eftertiden.

Den anden grund er Bayerns historiske resultater i sæsonens sidste kamp viser at skønt mesterskabet har været i hus, så har man alligevel leveret i sæsonens sidste kamp. I sidste sæson slog man Wolfsburg 4-0 på udebane. Sæsonen inden vandt man 5-1 over Eintracht Frankfurt. Faktisk er det kun sket 2 gange i de sidste 15 år, at man ikke har vundet i sidste runde af Bundesligaen.

Og hvorfor så Musiala? Musiala blev tirsdag udtaget til den tyske EM-trup, og det forventes at han starter for Bayern i lørdagens hjemmekamp mod Augsburg. Den unge tysker har Bayerns næst højeste scoringsratio pr. minut på banen kun overgået af Lewandowski. For hvert 90. minut Musiala spiller for Bayern scorer han 0,66 mål.

I de sidste 4 kampe, hvor han har fået chancen fra start har han lavet følgende spillervækst; 122.000, 72.000, 346.000 og 147.000. Selv med transferomkostninger på 50.000 ligner det en vækstgaranti for den unge tyske komet.

Læs manager tips til hver runde af Bundes Manager.

Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den 14 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Philipp Pentke
Hoffenheim
4.444.000
vs. Hertha Berlin

Førstemålmand Oliver Baumann er skadet, og i hans fravær vogter Pentke buret. Modstanderen er Hertha Berlin, der er fri for nedrykning og som kommer til Hoffenheim uden deres 3 normale angribere Cunha, Cordoba og Piatek. Det bør betyde et rent mål til Hoffenheim.

Forsvarsspiller
Ryan Sessegnon
Hoffenheim
3.935.000
vs. Hoffenheim

Det er Ryans afskedskamp inden han vender næsen retur mod Tottenham. Den engelske back har tidligere vist sine offensive kvaliteter, og mon ikke han vil prøve at score i afskedskampen som reelt er uden betydning.

Midtbanespiller
Amin Younes
Eintracht Frankfurt
3.982.000
vs. Arminia Bielefeld

Freiburg har ikke hentet mange point på udebane og for første gang i mange uger kan Frankfurt spille uden pres. Måske lige netop af den årsag kan de dygtige offensive kræfter spille det flotte angrebsfodbold, som har karakteriseret dem i sæsonen, men som er udeblevet de seneste to måneder.

Angrebsspiller
Sebastian Andersson
FC Köln
4.077.000
vs. Schalke 04

Der skal kæmpes for overlevelse i Köln, når Schalke 04 kommer på besøg. Schalke vandt sidst over Frankfurt, men deres defensiv er stadig håbløs – det kan være Anderssons chance for at slutte en hæslig sæson af med et par mål – og dermed formentlig sikre overlevelse i Bundesligaen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *