Den mindre kendte zebra

Topstriden spidser til, og én af de mest spændende runder længe står for døren. Blandt holdene i top-5 er der direkte dueller mellem Atalanta og Napoli samt Juventus og Inter.

Derfor kigger holdet bag Baggios Pisk-podcasten mest af alt mod billige spillere længere nede i rækken, når der skal findes spillere til 12. runde af Serie A Manager.

Den mindre kendte Zebra fra Udinese har et fint kampprogram. I denne runde møder de hjemme Cagliari, der har tabt deres seneste tre kampe med en målscorer på 0-6.

Og så løber der en erfaren franskmand rundt i Milano, der trods alderen, virkelig har fundet målformen for førerholdet – og ham kan man ikke ignorere, når anførerbindet skal gives.

Hør seneste episode af Baggios Pisk.

Tre tips fra Baggios Pisk

Den billige
Destiny Udogie
Udinese
3.004.000
vs. Venezia

Det zebrastribede mandskab fra det nordøstlige Italien møder henholdsvis Cagliari, Venezia og Empoli i sine tre kommende opgør. Hos Udinese er Destiny Udogie sammen med den lidt dyrere Nahuel Molina, spillerne med højest vækst, og særligt Udogie har vist gode takter på det seneste.

Den frække
Gerard Deulofeu
Udinese
3.845.000
vs. Venezia

Det er hidtil blevet til tre mål i foråret for den vævre virtuos, og de kommende tre runder kunne godt byde på endnu flere scoringer for den driblestærke spanier, der ligger helt fremme på holdet.

Anføreren
Olivier Giroud
AC Milan
6.464.000
vs. Torino

Det er svært at finde en angriber mere i målform for tiden end den høje franskmand, der er en af hovedårsagerne til Milans aktuelle topplacering. Holdet fra Norditalien er rundens største favorit hos bookmakerne, og Piolis mandskab har kniven for struben, hvis det overraskende mesterskab skal i hus senere på året.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Læs endnu flere artikler om Serie A Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *