Derfor skal du vente til runde 9 med at handle!

8. Runde af Champions Manager byder på returkampene i Champions League, men kun ganske få spillere byder sig til forud for midtugens opgør. Generelt er der ikke meget værdi at jagte, hvorfor man bør undgå transfer og gemme pengene til runde 9 af Champions Manager på www.holdet.dk

Der skal spilles returkampe i Champions League i 8. runde af Champions Manager. Runden starter tirsdag kl. 21.00 med Real Sociadad vs. Paris SG og Bayerns hjemmekamp mod Lazio.

Disse spillere er oversete

Der skal generelt holdes igen med transfer til 8. runde særligt fordi, at vi endnu ikke kender det videre kampprogram i turneringen. Men efter 8. runde af Champions Manager trækkes der lod til både kvart- og semifinalerne af Champions League. Det er således først forud for runde 9, at man bør lave de store ændringer på sit managerhold.

Men skal der laves ændringer, er der nogle glimrende spillere, hvis popularitet er for lav i forhold til deres værdi. Klubhuset anbefaler således disse spillere til runden:

Målmand
Andriy Lunin
Real Madrid
5.460.000
vs. RB Leipzig

Den vikarierende målmand Lunin ser ud til at skulle passe Real Madrids mål som minimum frem til medio april, hvorfor han må forventes at skulle stå i kongeklubbens to kvartfinaler. Lunin er kun ejet af 2,3% af managerspillerne.

Forsvar
Ferland Mendy
Real Madrid
3.314.000
vs. RB Leipzig

10% ejerskab har Ferland Mendy, der er Real Madrids førstevalg på venstre back og fås enormt billigt. Mendy er den billigste forsvarsspiller blandt favoritterne, som må forventes at spille hver gang fra start i resten af turneringen.

Midtbanen
Marco Reus
Borussia Dortmund
4.397.000
vs. PSV Eindhoven

Dortmund-profilen er favorit hjemme mod PSV og med en xG90 på 0,43 og en xA90 på 0,33, er han både den spiller der kommer frem til tredje flest chancer for Dortmund, og også den der lægger op til 3. flest chancer. Reus er kun ejet af 1,2%

Angriberen
Bradley Barcola
Paris SG
3.213.000
vs. Real Sociedad

Paris angriberen ser ud til igen at være foretrukket i startopstillingen, når modstanderen er Real Sociadad, hvis formkurve er nedadgående. Ud over at ligne en spiller, der også skal spille kvartfinaler, så er Bradley Barcola er fin enabler så sent ispillet.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 8. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 8

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *