Dobbelt runde bliver afgørende

I weekenden tager vi hul på 8. runde af Premier Manager Forår. Arsenal og Man City skal i aktion to gange i runden og ifølge Klubhuset bliver det en meget afgørende en af slagsen. Hør optakten her.

Det er blevet tid til 8. runde i managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League. Arsenal og Manchester City skal i aktion to gange i runden og løber derfor med meget af opmærksomheden. Ifølge vores venner på podcasten Klubhuset er der dog faldgruber iblandt og særligt én anden klub, der også byder sig til. Hør deres anbefalinger og overvejelser til den kommende runde i Premier Manager Forår her.

Afgørende runde forude

Liverpool har været nedadgående de seneste uger og i seneste weekend skete det utænkelige: Liverpool tabte en Premier League-kamp. Selvom der ikke er grund er til panik er det dog værd at overveje om man skal holde fast i Salah, Mané & co. eller gribe ud efter Manchester City, Arsenal eller måske Wolverhampton? Hvem man i sidste ende vælger at gå med kan flytte millioner alene i den her éne runde af Premier Manager Forår. Runden her kan således være varsle dit comeback – eller fald fra tinderne.

Tre korte og kontante

Her er tre af de skarpeste anbefalinger fra eksperterne.

Den billige
Ismaila Sarr
Watford
3.494.000
vs. Brentford

“Sarr er naturligvis nem at blive fristet af efter to mål og en assist mod Liverpool. Sarr har haft hele 8 målinvolveringer i blot 18 ligakampe og snitter omkring 0,5 expected goals per 90 minutter. Derfor ligner Sarr klart det bedste valg i den billige kategori” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Den frække
Matt Doherty
Wolves
5.058.000
vs. Brighton

“Det er få forsvarsspillere, der tager lige så mange løb ind i feltet, som Wolverhamptons Doherty, hvilket to mål og én assists i de seneste tre kampe vidner om. Wolves har tilmed et helt suværent kampprogram de kommende fire runder” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptajnen
Kevin de Bruyne
Man City
8.605.000
vs. Man United & Arsenal

“Med to kampe i runden er det fristende at vælge en kaptajn fra City. Problemet er Guardiolas evige rotation. Én mand, Kevin de Bruyne, har dog været undtaget og har startet de seneste 19 ligakampe. Med mål og assists i de seneste tre kamp er belgieren tilmed varm” – Frederik Ingemann

*Efter optagelsen er Kevin de Bruyne blevet meldt tvivlsom

Hør alle anbefalingerne her.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *