Én let kamp er bedre end to svære

Med 8 hold der har dobbeltrunder, ville man tro at Klubhusets fælleshold, ville være fyldt op med spillere fra de 8 klubber med dobbeltrunde, men det er ikke tilfældet denne gang. Hør hvorfor i podcasten, hvor Østergaard er med som gæst.

Fredag aften kl. 21.00 starter en ny omgang af Premier Manager. Klubhuset har traditionen tro fået besøg af “verdens heldigste drømmeholdsspiller” Morten Østergaard forud for spilstarten. Sammen med Klubhuset sætter Morten Østergaard deres foretrukne 11 spillere.

Dobbeltrunder uden sædvanlig værdi

Normalt er Klubhuset store tilhængere af spillere, der har dobbeltrunder, men denne gang er det ikke helt tilfældet. Det skyldes først og fremmest de 8 dobbeltrundeholds kampprogrammer, hvor ingen af dem virkelig kan siges at have attraktive kampe. Manchester United er eneste klub, der vil være favorit i begge sine opgør, men grundet deres øjeblikkelige form, er favoritværdigheden ikke stor.

Med det ikke særlig attraktive kampprogram, er Klubhuset i stedet tiltrukket af de spillere fra f.eks. Liverpool og Manchester City, som kun har én kamp i runden, men som imidlertid er rundens største favoritter. Vinder Manchester United eller f.eks. Tottenham begge deres kamp, vil spillere fra de to dobbeltrundeklubber naturligvis blive blandt de mest vækstende i runden, men ser man på bookmakernes odds, virker det heller ikke særlig sandsynligt.

Klubhuset og Morten Østergaard er dog enige om én ting i Premier Manager. Vedkommende der kommer til at føre efter runde 1, er den spiller der få valgt de rette dobbeltrundehold, der formår at vinde deres kampe og være involveret i nogle målrige opgør.

Husk at du kan følge Klubhusets managerhold hele sæsonen i de ugentlige optaktspodcasts. Abonner på Klubhuset i din foretrukne podcast app.

Podcasten til Premier Manager

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres hold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Anthony Gordon
Everton
2.500.000
vs. Norwich

Gordon scorede 2 mål i sidste runde af Premier Manager efterår 2021 og er yderst svær at komme uden om til spilstarten i foråret. Han spiller wing for Everton, der møder rækkens svageste hold Norwich. Ser man på xG ligger Gordon på – til prisen – hæderlige xG90 0,12 og xA90 0,14 svarende til at han i hver fjerde kamp vil lave mål eller assist.

Den frække
Joshua King
Watford
3.500.000
vs. Newcastle

Norske Joshua King har dobbeltrunde, og han er uden sammenligning Watfords farligste spiller, når vi måler på xG. Nordmanden har scoret 5 mål i sæsonen, hvilket er en lille underpræstation af hans xG på 6,32. Med Sarr ude bør King også være Watfords straffesparksskytte.

Anførervalget
Harry Kane
Tottenham
8.000.000
vs. Arsenal

Harry Kane har i denne sæson været en skygge af sige selv, men det ser ud til så småt at vende for Tottenhams største stjerne. Kane har scoret i 4 ud af de seneste 6 kampe og i en dobbeltrunde mod Premier Leagues 5. og 7. dårligste forsvar (Leicester og Arsenal) målt på xG against, har englænderen gode scoringsmuligheder.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
  • Mikkel11. januar 2022 kl. 19:07

    Lanzini koster godt nok kun 3mil, der er vist en fejl i grafikken.

    • Jens Poulsen12. januar 2022 kl. 9:54

      Det har du da ret i Mikkel. Den er hermed rettet. Mvh Jens, Holdet.dk

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *