Få hjælp til strategien og de billige valg

Hvordan bruger man pengene bedst i motor manager? Hvordan skal man passe sit hold i løbet af sæsonen? Og hvilke billige kørere er gode at have på sit hold, så man kan få råd til de store stjerner? Lyt med, når Klubhuset med Motor Manager eksperterne Lars og SImon sætter Fællesholdet.

Fredag den 1. marts kl. 17 starter Motor Manager med årets første Formel 1 løb fra Bahrain. Forude venter 24 managerrunder og en spilafslutning den 9. december 2024.

Klubhuset har i denne uge besøg af forrige sæsons nr. 2 Lars Kroot som igen i år vil leverer optakter til hver runde inde på Holdets blog.

Ud over Lars Kroot er skribent hos Bilmagasinets Formel 1 side og nr. 2 i sidste omgang af Motor Manager Simon Kraglund også med i studiet for at hjælpe værten Vidførle og ikke mindst lytterne godt igang med årets udgave af Motor Manager.

Sådan bruger du pengene bedst

Kørerne er de vigtigste positioner at besætte ifølge de to gæsteeksperter Lars og Simon. Det betyder, at man ikke skal være bange for at bruge masser af penge på køreren, som man forventer vinder første løb. Men også på de øvrige kørerpladser giver det mening at købe nogle af de bedre kørere, så længe at der er råd til at de øvrige pladser kan udfyldes.

PitCrew pladser er den mindst betydningsfulde og man bør ikke lægge særlig mange af sine penge på denne plads. Generelt har det vist sig, at de billige Pitcrews er bedst på index. Hvem af de billige mandskaber man vælger betyder ikke så meget, da de typisk plejer at slutte sæsonen meget tæt på hinanden.

Konstruktørerne er den næstvigtigste position. De henter point på baggrund af holdets 2 kørere og det giver bedst mening at vælge konstruktører som du allerede har kørere fra.

Klubhusets gæster har følgende tre tips til Motor Manager. Lyt til podcasten for alle de øvrige anbefalinger og strategiske fif.

Den billige kører
Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.000.000
vs.

“RB F1 Team har haft en fin test, og er de virkelige så gode som jeg har forventninger til, så er 4 millioner for Tsunoda rigtig fint lagt. Han præsterede rigtig fint sidste sæson, og med 3 år i Formel 1 skal han til at være længere fremme i feltet, hvis han rigtigt vil vise sig frem og imponere.” – Lars Kroot

Den billige konstruktør
RB F1 Team VCARB 01
RB F1 Team
3.500.000
vs.

“Af samme årsag som nævnt ved Tsunoda, så ser det rigtig fint ud for det gamle AlphaTauri hold. Med to fornuftige kørere, så har jeg høje forventningen, og med sådan en billig pris, synes jeg bestemt ikke det er dumt at tage dem som konstruktør, hvis man mangler pengene.” – Lars Kroot

Det billige pitcrew
RB F1 Team
RB F1 Team
5.500.000
vs.

“Man kan selvfølgelig gå helt billigt, men jeg synes det er det værd at lægge en million ekstra på RB F1 Team, så man også har den røde tråd i gennem hele sit hold.” – Lars Kroot

Podcasten til Motor Manager

For flere anbefalinger til Motor Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
101
1. Mercedes W15 E
Mercedes
10.224.000
72
2. Lewis Hamilton
Mercedes
11.453.000
71
3. George Russell
Mercedes
9.950.000
-105
1. Charles Leclerc
Ferrari
10.686.000
-97
2. Ferrari SF-24
Ferrari
9.997.000
-41
3. Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.820.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *