Inkarneret Patriots fan vinder Football Fantasy 2020

Gode sats og en nervepirrende næstsidste runde afgjorde det hele, da 48 årige Lars-Heine Andersen vandt Football Fantasy 2020. Læs her, hvordan han tog titlen og dermed sikrede sig håneretten.

Vinderen af Fantasy Football 2020, Lars-Heine Andersen, er stor fan af NFL og mangeårige New England Patriots fan. Og det er også som fan, at hans største relation er til managerspillet. 

Hans kone og to børn er gode til at bære over med hans store manager interesse. Passionen for amerikansk fodbold og Patriots har dog smittet af på familien.

Lars-Heine Andersen foran Gillette Stadium.

Jeg har været fan af New England Patriots siden 1991. Dengang var det betydelig sværere at følge med i, end nu om dage. Det var nogle magre år i starten, men det ændrede sig i 1994, da Robert Kraft købte Patriots.” – Fortæller Lars og fortsætter:

“Jeg har jo også fået præget det meste af familien til at være Patriots fans. Vi var på Gillette Stadium i Foxborough, hvor vi så Falcons-Patriots i forbindelse med vores ferie på østkysten i 2017. Det var en FED oplevelse og super nice, at vi nåede at se Tom Brady på hjemmebane.” – Siger Lars-Heine Andersen.

Fra Manager til Fantasy

Lars er efterhånden en rutineret herre på holdet.dk. Det startede dog med engelsk og dansk fodbold, men da muligheden kom for at spille amerikansk fodbold, stod det klart at det var der at han skulle have sit fulde fokus. 

Jeg har vel spillet med i mindst 15-16 år. Dengang var det jo så primært Premier League og siden også Superliga. Men fokus skiftede 100% til NFL, da det kom på platformen.” – Fortæller Lars-Heine Andersen.

Øger spændingen

Managerspil er med til at gøre sporten mere spændende, men der er også en anden god grund til, at Lars spiller:

Jeg spiller primært med/mod gode venner, min ældste søn og en af hans venner, samt en pulje med venner og venners venner – så det er jo altid godt med håneretten over for sønner og venner.” – Forklarer Lars-Heine Andersen, som via managerspillet følger endnu mere med i den sport han elsker…

“Jeg betragter mig selv som stor NFL fan, selv hvis jeg ikke deltog i managerspil. Men må bare indrømme, at det øger interessen for alle de andre hold og kampe.” – Mener Lars-Heine. 

Tre gode running back sats

Lars lavede et par sats undervejs, som havde stor betydning for, at sejren kom i hus. I uge 8 valgte han Dalvin Cook, som lavede 223 yards og 4 TD’s. I uge 9 satsede han på Christian McCaffrey, der løb 151 yards og lavede 2 TD’s. Fra uge 10 og frem havde han Nick Chub på banen. 

Med de gode RB-valg lignede det længe en sikker sejr til Lars-Heine, der lå nummer ét i den sidste halvdel af spillet. 

Men han følte sig alligevel ikke helt sikker, før den rent faktisk var hjemme, da New Orleans RB’ Kamara slog rekorden med 6 TD’s i én kamp. 

“Jeg indrømmer gerne at det så godt ud 3-5 runder inden afslutning – men jeg troede vel først rigtigt på det efter jeg havde vundet. Dette skyldes jo stor forskrækkelse i runde 16, da jeg jo havde valgt ikke at satse på Alvin Kamara og det kostede dyrt på mit forspring. Men jeg kunne dog se at mine valg af spillere var fornuftige, da jeg stort set ikke havde nogle der blev sparet i runde 17. Det var rigtig sjovt og spændende, men samtidig også hårdt for nerverne.” – fortæller Lars-Heine. 

Ctrl C – Ctrl V

Rav3nDKs vinder hold.

Lars fortæller, at vennerne og familien er stolte af den flotte præstation, og vennerne har en klar taktik til næste sæsons spil:

Flere venner har i sjov erklæret deres taktik for næste år – bare Copy & Paste Lars-Heine’s hold.” – Afslutter vinderen af Fantasy Football 2020.

Lars-Heine Andersen fylder 49 år, når der spilles Super Bowl den 7. Februar. Her kan han se den gamle Patriots stjerne, Tom Brady, jagte endnu en ring. 

Vi ønsker Lars-Heine et stort tillykke med fødselsdagen og med pladsen i vindernes Hall of Fame

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *