Farligt Forsvar frem for Forwards

Super Manager er tilbage og Vidførle har allieret sig med redaktør på Tipsbladet Kenneth Jensen, forsvarende Super Manager mester Per Vang Hansen samt Oddssætter hos Danske Spil Matias Reimar Larsen.

Fredag den 18. februar åbner Sønderjyske og AGF Super Manager forårsspillet. Andreas Vidførle har inviteret Kenneth Jensen, redaktør hos Tipsbladet i studiet, for at diskutere de bedste spillervalg til første runde af Super Manager.

Ud over Kenneth Jensen kommer den forsvarende mester i Super Manager Per Vang Hansen (Hold: Fort Fortaletza) også med sine anbefalinger til det nye spil.

Sidst men ikke mindst deltager Mathias Reimer Larsen, Oddssætter hos Danske Spil også i podcasten. Han anbefalinger er baseret på Danske Spils oddssætning og giveren lidt anden vinkel.

Brug pengene på forsvarsspillerne

Kenneth Jensen, Tipsbladet

Alle tre eksperter; Per Vang, Kenneth Jensen og Mathias Reimer er enige om, at der skal lægges penge på forsvarsspillerne. Det er den store managertegnebog, der skal frem, når købene af Sviatchenko (6.500.000) og Kevin Diks (5.500.000) skal finansieres. Begge spillere indeholder så stort et offensivt potentiale, at de må forventes at komme helt i top på vækstlisten, når sæsonen er slut.

Ud over at forsvarsspillerne er gode køb, så er de gode og dyre angribere også lidt en mangelvare til første runde. I podcasten bliver der talt om usikkerheden omkring FCKs offensiv og den måske manglende værdi i FCMs angreb.

Et sted hvor eksperterne dog er enige er værdien af Pep Biel (7.000.000), som på trods af den høje pris virker som det helt rigtige køb. Pep Biel bør være sikker starter.  Sikker starter er de to Silkeborg esser også; Vallys (5.500.000) og Sebastian Jørgensen (5.500.000). Begge Silkeborg spillere er populære hos eksperterne.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Tipsbladerts ekspert Kenneth Jensen sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Podcastholdet til runde 1

Podcast anbefalingerne

Den oversete
Stefan Teitur Thordarson
Silkeborg IF
3.500.000
vs. Vejle Boldklub

Mens de to store profiler Vallys og Jørgensen er oppe i 5.500.000, kan man stadig få en billig SIF-midtbane til nogle billige penge. Stefan Teitur Thordarson har tilmed offensiv appel med 2 mål og 2 assists i sine 14 SIF kampe i sæsonen. Han har et godt skud fra distancen og kan få et endnu bedre forår end efterår.

Must have
Kevin Diks
FC København
5.500.000
vs. OB

Det blev “kun” til 2 scoringer i efterårets superligakampe for Kevin Diks, men 5 gange kom han på tavlen i Conference League. De mål kunne lige så godt være kommet i Superligaen, og det havde blot gjort FCK profilen endnu dyrere. Han er dyr, men han burde nærmere have kostet 1 mio mere som Sviatchenko.

Den frække
Patrick Mortensen
AGF
7.500.000
vs. SønderjyskE

Patrick Mortensen scorede kun 3 gange i efteråret og alligevel er han spillets dyreste spiller.Han er svær at få plads til, men med en popularitet på ca. 7% kan han gøre en kæmpe forskel. AGF har været flittigt scorende i opvarmningskampene og med det bedste startprogram af alle, kan Mortensen sender en helt til tops efter de første par runder.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *