Farvel til Vallys, stol på AGF’s defensiv og sats på Orri

Vallys leverer fortsat ikke, og der findes kun få scenarier, hvor Brøndbys kreatør bør beholdes. Hør i hvilke i Managerklinikken sidst i podcasten. Mens tiltroen til Vallys vakler, har Klubhuset mere fidus til AGFs billige defensiv.

Klubhuset med Frederik Ingemann ser tilbage på 4. runde af Super Manager. Hør hvilke spillere, der stod for rundens bedste manager-præstation, og hvem der floppede størst i den forgangne runde. Så er du ikke helt opdateret på hvad der skete i 4. runde eller vil du gerne høre om du med rette kan føle dig uheldig efter 4. runde, så lyt med til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 5.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset og deres gæster kommer med deres forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,0 mio (3,5 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 5. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger fra tidskode: 58:47 i podcasten.

Budgetvalget
Jacob Andersen
AGF
2.604.000
vs. Hvidovre IF

Når man først har fået AJ og Kahl ind og stadig mangler en billig forsvarsspiller, så er der en pæn chance for at holdkammeraten Jacob Andersen starter på wingback positionen. Alle kampe starter samtidig søndag, så husk at tjekke om han starter.

Valuekøbet
Jakob Bonde
Viborg FF
3.659.000
vs. Lyngby BK

Jakob Bonde møder et Lyngby hold som i de sidste to kampe har lukket 8 mål ind. Bonde kommer altid frem til chancer for Viborg og sparker muligvis fortsatte straffe for domkirkebyens hold.

Luksusspilleren
Kevin Diks
FC København
5.357.000
vs. OB

Med 8 afslutninger i de sidste 3 kampe og 0,30 xG mod Lyngby, kan Kevin Diks vise sig at blive den perfekte afløser for offensive Frese. Kevin Diks har fundet den offensive form og kan beholdes i mesterskabsslutspillet.

Podcast-emnerne til runde 5

I denne uges podcast kigger Klubhuset nærmere på om det var sidste chance for Vallys? Om Vejle skal ud igen efter kun én runde? Og hvem er egentlig “enabler-holdet” til runde 5? Der bliver også kigget ind i AGF’s offensiv, David Nielsens Lyngby og et muligt comeback til Viborg-spillerne.

Og så kigger klubhuset også tilbage på runden der gik – for hvilke hold klarede sig egentlig bedst, og hvem registrerede de store chancer i den forgangne runde?

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken? I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på hvem der skal afløse de billige Vejle spillere? Og om man skal fylde op med AGF mod Hvidovre.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 5. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *