Finale-runden: Guldnålen’s billige alternativ til Lind-ejere

Guldnålen er i luften med de sidste tips til Super Manager – Efterår 2023. Hør hvem eksperterne har som sidste skud i bøssen, når finalerunden løber af stablen.

Sidste runde af Super Manager starter fredag aften kl. 19.00 med Randers – Vejle. Rundens største favorit er Brøndby, som er vært i Vestegns-derbyet mod Hvidovre. 

Da det er sidste runde, så skal du være varsom med alt for mange handler. Det koster transfergebyr, som du ikke nødvendigvis kan tjene hjem på netop denne runde. 

Generelt lyder anbefalingen at købe billigt ind, hvis du skal ud og investere i nye kræfter til holdet. Men da en af spillets mest populære – Alexander Lind – er ude med karantæne, så skal der nok skiftes ud.

Hør Guldnålens transfer-tips til sidste runde:

4 tips til runde 17

Målmand
Patrick Pentz
Brøndby IF
6.001.000
vs. Hvidovre IF

Som udgangspunkt skal du holde igen med målmandsskifte, men er din målmand ude, så er det oplagte valg Pentz fra Brøndby. Han koster godt nok hele 6 mio., og skal derfor levere et clean sheet for at få gebyret tjent hjem, men det er meget muligt mod Hvidovre – og så er han kun valgt af 7 %

Forsvar
Oliver Olsen
Randers FC
2.684.000
vs. Vejle Boldklub

Han får nok sidste kamp fra start mod Vejle – og så koster han kun 2.6 mio. og er taget af under 1 %. Hvis du skal have ændret på bagkæden, så er Oliver Olsen et billigt sats.

Midtbane
Isak Steiner Jensen
Viborg FF
3.094.000
vs. FC Midtjylland

Han viste virkelig sit værd imod FCK med en assist og et mål – og til kun 3 mio. er han et billigt sats. Viborg er under-dog imod FCM i rundens sidste kamp, men med en popularitet på 0,3 så kan han give masser af varians.

Angreb
Andri Lucas Gudjohnsen
Lyngby BK
4.030.000
vs. Silkeborg IF

Alexander Lind skal ud (og han er taget på over 20% af holdene). Hos Guldnålen kommer i stedet Andri Gudjohnsen fra Lyngby ind. Han er med i det meste af Lyngby’s offensiv og har hidtil bidraget med 6 mål. Med et prisskilt på kun 4 mio. og en popularitet på under 2, så skaber han varians.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *