Football Fantasy 2021: Spar ikke penge på dine Quarterbacks

Der er et sted man ikke skal spare, når man sætter sit NFL hold, og det er på Quarterback-positionen. Hør hvorfor i podcasten, og hvor man så skal spare henne.

Natten mellem torsdag d. 9. september og fredag den 10. september starter NFL sæsonen igen, når Tampa Bay tager imod Dallas Cowboys. Det er derfor vigtigt, at dit Football Fantasy hold er sat og klart, når du går i seng torsdag aften.

Brug pengene og dine kontrakter på de rigtige positioner

En af de vigtige ting at huske i Football Fantasy 2021 er, at pengene skal bruges på de korrekte positioner. I podcasten har gæsterne Jonas Johanneson og Jakob Wolter stort fokus på, at der er nogle positioner som er langt vigtigere end andre, når man skal frem med det store checkhæfte.

Quarterbacken er uden sammenligning den vigtigste position, og der hvor man får mest vækst for sin investering. Ganske vist laver alle quarterbacks en stor produktion, hvorfor nogle vil fristes til at spare lidt penge, men forskellen sidste år på QB1 og QB4 var på 500.000 og på QB1 ifht. QB10 på over 1.000.000. Med et kaptajnbind på ens Quarterback, der giver 50% oveni, er det ikke på Quarterback-positionen at man bør spare penge.

Da Quarterback-positionen netop er særlig vigtig, er det også en af de positioner, hvor det kan betale sig at bruge sine kontrakter – det betyder, at der skal spares andre steder; her bør særligt Tight End ogKicker positionen være et sted hvor man sparer sine kontrakter og kun laver udskiftninger, hvis det er strengt nødvendigt.

Hør podcasten her

Lyt til podcasten og hør mange flere spilleranbefalinger fra de to eksperter Jonas Johanneson og Jakob Wolter. Du kan høre podcasten her:

Bedste anbefaling på hver position

Quarterback
Patrick Mahomes
Kansas City Chiefs
4.056.000
vs. Tampa Bay Buccaneers

Patrick Mahomes er blandt alle eksperter favoritten til at lave flest point i sæsonen. Det blev ganske vist “kun” til en 3. plads i sidste sæson, men det er umiddelbart også den lavest mulige placering, man kan forestille sig Mahomes få med det talent og med en WR som Hill og en TE som Kelce at kaste til.

Running Back
Mike Davis
Atlanta Falcons
4.745.000
vs. Baltimore Ravens

Mike Davis viste sine fine evner, da han i sidste sæson tog over for en skadet RunCMC i Panthers. Nu er han i Falcons og kommer til at være førstevalg. Største minus sidste sæson var, at han havde svært ved at holde niveauet efter en god start på sæsonen, men med Falcons bye-week i runde 6, skal vi bare have ham til de første 5 runder.

Wide Receiver
Chase Claypool
Pittsburgh Steelers
3.210.000
vs. New Orleans Saints

Claypool havde en fantastisk 2020 sæson med 11 touchdowns og 873 yards. I denne sæsonen er forventningerne derfor store til den unge receiver, der skønt han har konkurrence fra Diontae Johnson og Juju Smith alligevel hos mange er favoritter til at blive den mest væksten Steelers receiver.

Tight End
Blake Jarwin
Dallas Cowboys
5.430.000
vs. Kansas City Chiefs

Der skal sparres penge på Tight End positionen, og samtidig skal man selvfølgelig have en spiller, der harchancen foratlave et touchdown i ny og næ. Her er Jarwin et fint bud. Han er førstevalg hos Cowboys og QB Prescott benytter sig gerne flittigt af sin Tight End.

Defense / DST
Denver Broncos DST
Denver Broncos
2.500.000
vs. Jacksonville Jaguars

Broncos har forstærket sig mærkbart på Defense op til den nye sæson, og man bør derfor kunne forvente et Defense, der kan lave et hæderligt antal point til ens managerhold. De har en fornuftig start på sæsonen og i første kamp har de Giants, hvis offensiv ikke er skræmmende.

Kicker
Sam Ficken
Tennessee Titans
2.500.000
vs. Arizona Cardinals

Ligesom på Tight End positionen er det også her uhyre vigtigt at spare på pengene. Det gælder derfor om at finde en så billig sparker som muligt – som naturligvis også er sikker starter. Titans Sam Ficken er vores foretrukne, da Titans oftest laver et fint antal point.

Podcastholdets hold til runde 1

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.655.200
1. Josh Allen
Buffalo Bills
12.155.200
3.413.000
2. Christian McCaffrey
San Francisco 49ers
9.913.000
3.305.200
3. Dak Prescott
Dallas Cowboys
8.305.200
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *