Fres ud af Domkirkebyen på Suzukien

Klubhuset m. Frederik Ingemann ser nærmere på hvem man skal beholde i Viborg – Randers opgøret, og så ser de to værter særlig stor fidus i AGF, BIF og Nordsjælland til de kommende runder.

Klubhuset med Frederik Ingemann ser tilbage på 2. runde af Super Manager. Hør hvilke spillere, der stod for rundens bedste manager-præstation, og hvem der floppede størst i den forgangne runde. Så er du ikke helt opdateret på hvad der skete i 2. runde eller vil du gerne høre om du med rette kan føle dig uheldig efter første runde, så lyt med til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 3.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset og deres gæster kommer med deres forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,0 mio (3,5 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 3. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger.

Budgetvalget
Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.154.000
vs. Vejle Boldklub

Populariteten er kun på 3,4% men den unge Brøndby-forsvarer vil helt sikkert vækste i den forestående runde, hvor Vejle kommer på besøg. Brøndby er kommet fra start med 2 rene mål, men det er først og fremmest pga af den mulige sejrsbonus, at man skal købe ind på BIF spilleren, da BIF har afgivet 2,5 xGA i de første 2 kampe.

Valuekøbet
Yuito Suzuki
Brøndby IF
4.289.000
vs. Vejle Boldklub

Japanske Yuito Suzuki forstår at være på det rette sted på det rette tidspunkt, da han i de første to runder er kommet frem til masser af målchancer. Modstanderen i de næste 3 kampe er Vejle, Viborg og SIF, så der er gode chancer for at målscoringen fortsætter.

Luksusspilleren
Martin Frese
FC Nordsjælland
5.244.000
vs. Silkeborg IF

Det er stadig kun 7,4% der har den dygtige FC Nordsjælland forsvarer, som kan være blandt de bedste målscorer-bud i EL-Plastico. Frese er dyr, men han indeholder masser af x-faktor og er altid garant for en lang række afslutninger og offensive løb.

Podcast-emnerne til runde 3

I denne uges podcast kigger Klubhuset nærmere på hvad man skal gøre med sine Viborg og Randers spillere – og ikke mindst Ementa. Og hvis man sælger spillere fra de to klubber – hvem skal man så købe ind? AGF, BIF og FC Nordsjælland er i høj kurs?

Og så kigger klubhuset også tilbage på runden der gik – for hvilke hold klarede sig egentlig bedst, og hvem registrerede de store chancer i den forgangne runde?

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken? I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på om man skal sælge sine Viborg eller sine Randers spillere spillere? Og hvilke spillere kan agere de billige erstatninger til runde 3?

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 3. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *