Billede: Ubber Geek (Flickr)

Go with the Gunners – Managertips fra Mads Junker

Eurosport’s managerekspert Mads Junker leverer her sine tips til 3. runde af Premier Manager – og der er gode point at hente i det ellers slagne Arsenal-hold.

Så er det blevet tid til 3. runde af Premier Manager – Efterår 2018. En runde hvor Mads Junker varsler flere udskiftninger på sit hold. Læs her, hvad han gør sig af tanker frem imod weekendens kampe.

Tre af Junker’s anbefalinger fra sidste uge gav pote med en score på henholdsvis 152k (R. Pereira), 174k (Richarlison) og 484k (S. Agüero). Det bliver noget nær umulig at gentage, men mindre kan også gøre det.

Jokeren

Henrik Mkhitaryan (5.129.000)

Mkhikitaryan kan blive guld værd

Den armenske stjerne lader til at have genfundet sig selv efter Unai Emery har overtaget trænerposten i Arsenal. Han spillede en fremragende kamp mod Chelsea, og krydrede præstationen med et mål og en assist. Han har spillet fuld tid i begge Arsenals kampe, og har et rigtigt godt program frem til runde 11, hvor Liverpool kommer på besøg. Mkhitaryan kan være det alternative køb til den mere populære Mesut Özil. Mens disse linjer skrives ejer under 4% ejer den tidligere Dortmund spiller.

Værdispilleren

Matteo Guendouzi (1.964.000)

Den unge centrale midtbanespiller hos Arsenal ligner Emery’s forsøg på at omdanne en ukendt spiller til en bærende kraft på rekordtid hos The Gunners. Ved siden af Xhaka får den unge franskmand mulighed for at komme med frem på banen, og havde da også en afslutning på mål mod Chelsea i sidste runde. Med sit enormt billige prisskilt og Arsenals fine program, kan Guendouzi nemt blive spilleren, der hjælper med at løse dine budget-udfordringer.

Salah er et oplagt kapajnvalg

Den Sikre

Mohamed Salah (10.334.000)

Sidste runde var det Sergio Agüero der stod på denne plads. En lille million lavede den lille argentiner (hvis man havde bindet på ham), og Salah kan forhåbentligt nærme sig den score i runde 3. Han har ikke været lige så effektiv i hans første to kampe. Særligt i mandags var han overraskende uskarp. Jeg bider dog mærke i, at han stadig kommer til en masse chancer, og ikke virker træt eller udbrændt efter VM. Så anførerbindet skal på egypteren.

Bud på startopstilling til runde 3.

The Pirates

Med hattricket til Sergio Agüero (med bindet på armen selvfølgelig), samt scoringer fra Milner og  Richarlison, blev det til en glimrende runde. Eneste rigtig nedtur var det røde kort til Crystal Palaces Wan-Bissaka. Det var sgu en anelse unødvendigt unge mand! 🙂

Til den kommende runde bliver min opstilling formentlig denne, men meget afhænger af Wolves – Man City, som er den tidlige kamp. Her vil jeg kigge efter, om Mahrez og Aguero starter inde. Wan-Bissaka ryger ud, og Bailly ryger samme vej efter hans elendige optræden mod Brighton.

Hvor bindet skal placeres bliver det store spørgsmål. Salah og Agüero byder sig selvsagt kraftigt til.

Mads Junkers 11 foretrukne til runde 3

Læs også Mads Junker’s optakt til Super Manager runden.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *