Klubhuset er kølige: Behold Brentford-spillerne!

Det er ikke svært at finde “enablere” og billige spillere med x-faktor til 11. runde af Premier Manager. Flere klubber har attraktive programmer, hvilket giver mange muligheder for at differentiere sig.

Brentford var endnu engang bedst på xG, men tabte alligevel og skuffede en stor del af spillerne i Premier Manager. Men skal man bevare troen på Brentford eller sælge ud til runde 11 i Premier Manager. Det og meget mere diskuterer Klubhuset i denne uges optakt.

Husk også Lynholdet til både lørdagens og søndagens Premier League kampe.

God form og attraktivt program for de små klubber

Der er mange hold og vælge imellem, når man skal finde spillere til sit runde 11 drømmehold. Wolverhampton har vundet 4 af de seneste 5 kampe, mens Crystal Palace ikke har tabt i de seneste 5 kampe. Skønt de to formstærke klubber møder hinanden i runde 11, er deres form og kampprogrammer så gode, at begge holds spillere er interessante til den kommende runde.

Men også klubber som Brighton, Brentford og Southampton går en fin tid i møde. Formen er god og også de tre klubber har et attraktivt kampprogram i de kommende uger.

Fælles for alle klubberne er, at de har interessante spillere på alle positioner og til nogle billige priser. Der kan således købes masser af nye spændende spillere ind til runde 11, uden transferomkostningerne ryger helt i vejret.

Hvem det så er Klubhuset mener, at man bør have til runde 11 i Premier Manager. Det er naturligvis et af samtaleemnerne i denne uges podcast.

Podcasten til Premier Manager

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres hold til runde 11. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 11

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Tariq Lamptey
Brighton and Hove
9.291.000
vs. Brentford

Højre wingback Lamptey er en sand “enabler” og så indeholder han også en pæn portion offensiv x-faktor. Brightons gode kampprogram gør også, atmankanhave den hurtige og driblestærke back i en længere periode.

Den frække
Harry Kane
Tottenham
8.283.000
vs. Manchester Utd

Under Conte fik Lukaku virkelig godt gang i målscoringen i Inter, og måske Conte vil have samme effekt på Kane i Tottenham. Der ud overer valget af Kane bygget op på, at man tror på, at et trænerskifte giver øjeblikkelig succes – det tror Vidførle ihvertfald i denne runde.

Anførervalget
Pierre-Emerick Aubameyang
Arsenal
8.279.000
vs. Watford

Med scoringer i de sidste 4 hjemmekampe i Premier League, er det næsten uundgåeligt at Gabon-angriberen ikke kommer på tavlen i weekenden. Sidste gang Watford var i Premier League scorede Pierre-Emerick Aubameyang 4 mål over de to kampe mod London rivalerne.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *