Foto: Flickr (Ben Sutherland)

Guld-Glenstrup vandt Champions Manager 2020-21

25 årige Jeppe Glenstrup strøg helt til tops i Champions Manager 2020-21, og det viste sig at blive en dobbelt-sejr for den inkarnerede Chelsea-fan. Hør hvordan sejren kom i hus.

Fodbold har altid været en stor del af Jeppe’s liv, både som fan og udøver. Yndlingsholdet Chelsea følges tæt, og der dyrkes både 1., 2. og 3. halvleg i den lokale fodboldklub i Århus.

Managerspiller-karrieren startede allerede som barn, da han satte hold med sin far. Men indenfor de seneste halvandet år har Jeppe Glenstrup trappet sit managerspil gevaldigt op.

Fem hold

Inspireret af manager-podcasten Klubhuset er Jeppe Glenstrup, begyndt at stille mere end blot to hold per spil – og til det kommende Champions Manager – 2021-22 bliver det da også til fem hold.

“Det er jo meget sjovt at høre, at der er andre nørder derude. Jeg har aldrig haft noget med dem at gøre, men så tænkte jeg, at nu sætter jeg lige et par ekstra hold, så jeg kan slå dem.” – fortæller Jeppe Glenstrup om hvorfor Klubhuset inspirerer ham til et par ekstra hold.

Top 3: køb
Handel lukker om:
685
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
470
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
390
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-743
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-557
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-531
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Kampen om håneretten

Selvom nørderiet tiltaler den 25 årige medicinstuderende, så er det også duellen mod vennerne, der trækker.

“Det handler om at have håneretten. Vi spiller med for at have noget ekstra at være sammen om, se kampene og prikke lidt til hinanden undervejs.” – fortæller Jeppe Glenstrup om hvorfor han spiller med i managerspil på Holdet.dk

Runde 2: Købte 8 spillere

Vinderholdet, som hedder Glenstrups Vågede, kom hæderligt fra start i Champions Manager. Men allerede i runde 2 skifter den kommende mester hele 8 spillere og indkasserer et transfergebyr på 360.000.

Jeppe Glenstrup, vinderen af Champions Manager 2020-21

Det skulle dog vise sig at være det hele værd i runde 3.

“Diogo Jota lavede hattrick, og mine andre angribere Lewandowski og Haaland kvitterede også med et par kasser, så runde 3 fik mig virkelig med i toppen.” – fortæller Jeppe Glenstrup, som forklarer at han stort set beholdte de samme spillere i resten af gruppespillet.

I knock-out fasen kom der dog atter gang i svingdøren hos Glenstrups Vågede.

Blandt andet fremhæver Jeppe købet af Mbappe til Barcelona – PSG, som en rigtig god handel. Det må siges at være rigtigt eftersom Mbappe lavede hattrick på udebane.

Men vi skal helt frem til næstsidste runde før den afgørende geni-streg fandt sted.

“Nogen vil måske sige det var en smule vovet idet Kevin de Bruyne var det mere oplagte valg, men jeg var ret sikker på at Mahrez var deres straffespark skytte, Så jeg købte ham.”

“Han kvitterer så med at lave to mål, scoring til sejr og +342.000 – og jeg har ham som kaptajn.” – fortæller Jeppe Glenstrup, som med et solidt forspring til finalen, hvor hans yndlingshold skulle i aktion.

Vidunderlig dobbelt-sejr

“Jeg er kæmpe Chelsea-fan og lejligheden var pyntet i blå til finalen. men jeg turde ikke håbe alt for meget på Chelsea-scoring, da det kunne koste sejren i managerspillet.”

Inden finalen førte Jeppe Glenstrup med 600.000, og valgte derfor at spille sikkert ved at vælge spillere fra begge finalehold og holde transfergebyret helt i bund. Men han turde dog ikke håbe alt for meget på sejr til The Blues.

“Det var hårdt at se finalen og jeg gemte mig ofte bag ved sofaen. Jeg fulgte ekstra meget med i hvem de andre hold havde. Ingen i toppen havde målscoren Kai Havertz, og det var virkelig mit held.” – lyder det afsluttende fra en ekstra glad Chelsea-fan.

Der skal lyde et stort tillykke med sejren i Champions Manager og en plads i Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *