Guldnålen: 3 oplagte kaptajnvalg i runde 9

Runde 9 var udfordrende. Om runde 10 bliver det samme for Guldnålen, vil tiden vise. En ting er dog sikker; Guldnålen har et klart billede af, hvem der i den kommende runde vil imponere, og hvem der ikke vil.

Guldnålen samler op på runde 9, der gik ganske fint. Alligevel sidder værterne tilbage med en skuffet fornemmelse i maven, da deres kaptajnvalg i sidste runde blev syg kort inden rundestart. Det giver lidt usikkerhed og tanker frem mod runde 10 – der trods alt har klare favoritter i kikkerten.

Store favoritter

Efter en hård 9. runde i Super Manager er der lagt op til en – på nogle måder – mere forudsigelig runde, hvis man spørger Guldnålen.

Særligt er fokus rettet mod Brøndby IF, FC København og FC Nordsjælland, der alle har gode chancer for at tage tre point i runde 10 af Super Manager Efterår 2023.

To mindre favoritter i denne runde er OB og Silkeborg IF, der også er bejlere til en sejr, mener de garvede managereksperter.

Rundens kaptajn

Når det kommer til anførerbindet er der fem friske bud i Guldnålens overvejelser. Der er godt og blandet af offensive spillere fra flere af topholdene.

Hvem valget falder på, kan du blive klogere på længere nede på siden.

Tips og tricks til succes

Trænger du stadig til lidt gode råd frem mod runden? Så kan du roligt give seneste podcastafsnit fra Guldnålen et lyt lige her:

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold
Målmand
Andreas Hansen
FC Nordsjælland
5.686.000
vs. Vejle Boldklub

Guldnålen valgte i en af de seneste runder målmand Andreas Hansen – og det er med god grund. Eksperterne ser nemlig Hansen som en målmand, der kan beholde sin plads på holdet gennem hele sæsonen. Dermed er han en god investering, der seneste leverede et clean sheet.

Bagkæden
Sean Klaiber
Brøndby IF
4.617.000
vs. Hvidovre IF

“Han er kun ejet af 0,3%. Jeg forventer både mål og assist fra ham i de kommende runder,” bliver der sagt. Dermed har vi altså med en spiller at gøre, der hverken er valgt af halvdelen af managerbrugerne – eller er særligt dyr for den sags skyld. En differential, der kan sparke dit hold op i tabellen.

Kaptajnen
Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.317.000
vs. Hvidovre IF

Rundens kaptajnvalg falder for Guldnålens vedkommende på Brøndbys stærke, og nu, landsholdsspiller, som gennem de seneste runder har brilleret. Valget falder på Vallys af flere årsager, men blandt andet for at skabe varians fra andre managerbrugeres valg, som meget vel kan være Lind eller Ingvartsen, lyder der fra Guldnålen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *