Guldnålen: Hold fast i hattrick-heltene

Super Manager startede med hele to hattricks. Men hvis du hverken havde Vallys eller Isaksen, så bare rolig – Guldnålen har nemlig redningsplanen klar.

Den seneste udgave af Super Manager bød på ét enkelt hattrick i 17 runder. Den første runde af Super Manager Forår 2023 bød på hele to hattricks – ét fra Nicolai Vallys og ét fra Gustav Isaksen.

Disse hattricks betyder, at knap 78% af alle hold allerede har et markant hul, som skal lukkes op til toppen. 

Guldnålen vælger at se glasset som halvt fyldt og konkretiserer afstanden som følgende: Per million dit hold er bag nummer ét i spillet skal du hente én angriberscoring – i hver anden runde – resten af spillet.

Dette vil sige, at hvis du er 500.000 kr. efter den førende i din miniliga, så er frekvensen af angriberscoringer endda ”kun” i hver fjerde runde. Dette er ikke nemt, men bestemt heller ikke umuligt.

Vallys vs. Isaksen

Mandag aften tager FCM imod Brøndby på hjemmebane og netop denne kamp får stor betydning for spillet, da også de to hattrick-helte står ansigt til ansigt. Guldnålen spår en målrig kamp, hvor man med fordel kan holde fast i de offensive spillere fra begge hold, men skal overveje om det allerede nu kan være fornuftigt at skifte en noget usikker Brøndby-defensiv ud med enten AGF eller FCK.

Hør seneste episode af Guldnålen, hvor værterne også kommer omkring:

  • Viborgs høje popularitet med problematiske start
  • FCKs betondefensiv får besøg af kriseramte AaB
  • FCNs muligheder hjemme mod et amputeret OB-mandskab
  • Aarhusletico Madrids mulighed for endnu en 1-0 sejr hjemme mod SIF
  • og meget mere…

Tre tips til 2. runde

Kaptajnvalget
Ernest Nuamah
FC Nordsjælland
6.532.000
vs. OB

I en runde, hvor det er svært at pege på et entydigt oplagt kaptajnvalg, vælger vi at gå med Ernest Nuamah. FCN står med en hjemmekamp mod et OB-mandskab, der er ramt af mange skader i defensiven. Hjemme på kunsten i Farum kan det skabe grundlag for en stor præstation af Nuamah, hvis fart og offensive duel-styrke bliver svær at dæmme op for.

Vejen til varians
Lukas Lerager
FC København
6.222.000
vs. AaB

Sammen med Claesson spiller Lerager en meget dynamisk 8’er position, hvor han ofte befinder sig i modstanderens felt. Lerager har et stærkt hovedspil og et godt spark fra distancen, hvilket gør ham til en offensiv trussel. Han sluttede efteråret flot af med en del mål og har allerede nu scoret. Lerager er ikke billig, men er lav i popularitet (3 %)

Enableren
Mikkel Kallesøe
Randers FC
2.562.000
vs. Lyngby BK

Han er en sikker starter på backen for Randers, der i næste runde tager imod rækkens svageste hold, Lyngby. Med Kallesøe får man både mulighed for offensivt output, da han ofte kommer til indlæg, og rundens næststørste sandsynlighed for clean-sheet på 34%. Kallesøe er på trods af hans relativt høje pop.-procent et rigtig godt ”value for money”-køb.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *