Guldnålen om Super Manager: Særligt ét hold ser stærke ud

Ovenpå en landsholdspause skal der igen gang i Super Manager Efterår 2023 og Superligaen. Fodbolden triller igen fredag aften, og Guldnålen tager dig traditionen tro gennem forventningerne frem mod runde 12.

Forud for runde 12 er det Brøndby IF, der fører Superligaen. Mon det kan fortsætte sådan? Randers FC venter i første kamp, og her er eksperterne fra Guldnålen fortrøstningsfulde på vegne af vestegnens gulblusede tropper.

Meget af læsset skal tilsyneladende løftes af Nicolai Vallys, der flere gange har vist, at han har målnæse.

Rykker vi nordpå, så har FC Nordsjælland pt svært ved at score – eller sådan var det i hvert fald forud for landsholdssamlingen, som netop nu er overstået – men hvordan står nordsjællænderne efter denne pause? Kan de finde takterne, eller kommer der uro i fødderne, når niveauet for alvor skal på rette køl?

FCK nævnes som rundens suverænt største favorit til at tage tre point – måske du satser på hovedstadskanonerne?

Mange overvejelser og gisninger kan vi gøre os forud for runde 12 i Super Manager. Hvad det reelle billede af Superligaen og Super Manager kommer til at være, må vi dog vente og se indtil denne weekend, hvor runden fløjtes i gang.

Rundens bedste tips til Super Manager

Trænger du til at høre nogle gode tips og overvejelser fra Super Manager-eksperterne fra Guldnålen? Så kan du lytte til runde 12’s optakt lige her:

 

3 tips til runde 12

Spændende sats
Lubambo Musonda
Silkeborg IF
3.850.000
vs. Hvidovre IF

Musonda er den her type spiller, der skaber en masse offensive løb, hvilket Silkeborg IF meget gerne vil have. Han er en stærkere offensiv spiller end defensivt, så ham satser vi på frem mod den kommende runde. Hvis han kommer til at spille, ser vi frem mod det, da han er en rigtig spændende spiller.

Ungdommens dynamit
Elias Jelert
FC København
5.345.000
vs. Vejle Boldklub

Du får hele pakken i Jelert. Du får en masse offensiv faktor og potentielt clean sheet. Han er ung og restituerer hurtigt. Selvom ca. 26% af brugerne i Super Manager har ham på holdet, så skal du ikke lade dig skræmme af det, da nærmest ingen i toppen har ham. En altid spændende spiller at holde øje med.

Sikre spilleminutter
Oliver Sørensen
FC Midtjylland
3.925.000
vs. OB

Her får man en sikker starter, der får en masse spilleminutter. Han kommer frem til pæne muligheder, selvom han måske ikke er den, der typisk scorer hattrick. Han står stadig til en god og fair pris, så han er en mulighed at skifte ind på holdet.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *