Håbet er lyseblåt

To offensive, billige talenter kan meget vel blive rundens bedste køb. Se hvem Baggios Pisk har i kikkerten til næstsidste runde.

Efterårets Serie A-manager nærmer sig sin afslutning, men der er stadig masser af point at hente til slutspurten – og måske endda uden at skulle bruge de helt store beløb på transfers. 

Holdet bag Baggios Pisk-podcasten har fundet gode bud hos hovedstadsklubben Lazio.

Tre tips fra Baggios Pisk

Den billige
Raul Moro
Lazio
2.103.000
vs. Genoa

Det er ikke blevet til mange minutter for Lazios unge stortalent i år, men ifølge La Gazzetta dello Sport står den spanske kantspiller til at starte inde på én af de forreste pladser hos de lyseblå. For så få penge er det risikoen værd.

Den frække
Kaio Jorge
Juventus
3.578.000
vs. Bologna

Med en skade til Paulo Dybala i den foregående runde bliver det unge angrebstalent fra Brasilien spået en startplads for Allegris mandskab, og selvom Bologna er et stærkt hjemmehold, har Juventus brug for en sejr. Måske via en Kaio Jorge-scoring.

Anføreren
Ciro Immobile
Lazio
9.525.000
vs. Genoa

Lazio tager imod Genoa, og udeholdet er inde i en forfærdelig periode med skader på flere pladser. Kun Fiorentinas brandvarme Dusan Vlahovic har scoret flere mål i år end Lazios lyshårede anfører, og mon ikke Immobile slikker sig om munden forud for weekendens runde?

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Det mangler kun to runder af dette managerspil, men på Holdet.dk kan du allerede nu sætte hold i Serie A Manager – Forår 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *