Hævnen er sød: Giro-vinder slår rivalerne

I Giro d’ Italia 2020 fik Casper Clemmensen oprejsning fra et Tour de France, hvor hans managerhold var et udbrudssats fra en topplacering. Læs hvordan rivaliseringen med to eksperter endte med triumf i Girospillet 2020.

“Jeg kan rigtig godt lide konkurrenceelementet, og jeg kan godt lide at slå manageres, som jeg selv mener er dygtige.” fortæller Casper Clemmensen, om hvorfor han spiller manager på Holdet.dk

Mere om det senere. Først lidt om Tour de France. 

Når der spilles cykel-manager hos Casper Clemmensen, så er det en holdindsats. Det var det i den grad op til Tour de France 2020. 

Casper spiller nemlig sammen med gode venner, bror og far. Under Tourspillet 2020 gik det så godt for Clemmensen-klanen at han selv (Filip Sildbær), hans kammerat (AndersAL) og hans far (ChrisBankerFroome) havde hele 5 hold i top 10. 

Det var dog kun indtil runde 18 i Tourspillet. 

Et fejlslagen sats kostede nemlig dyrt. Casper Clemmensen’s hold Haga Haga Zoot Zoot blev hentet af den kommende vinder af Tourspillet Mads Taunø Larsen, der er manden bag managernavnet DinhoFC. 

“Jeg var blevet bitter og det interne opgør mod DinhoFC betød derfor pludselig meget for mig selv, mine venner og min familie – Tourspillet skulle hævnes i Giroen” – udtaler Casper Clemmensen.

Top 3: vækst i runde 18
Handel åbner om:
0
1. Aurelien Paret-Peintre
Decathlon AG2R La Mondiale Team
6.104.000
0
2. Ben O'Connor
Decathlon AG2R La Mondiale Team
10.464.000
0
3. Damien Touze
Decathlon AG2R La Mondiale Team
2.064.000
5.346.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
20.346.000
2.747.000
2. Daniel Felipe Martinez
BORA - hansgrohe
11.747.000
2.546.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.546.000
Tjek hold

Rivalisering

Den stolte cykel-tradition om de store rivalers kamp blev taget ind på managerscenen. Der var lagt op til en drabelig dyst i Giro’en.

Casper Clemmensen

Vinderen af Girospillet 2020

Casper Clemmensen havde nemlig øje på to managers i form af Klubhuset vært Frederik Ingemann og vinderen af Tourspillet 2020 Mads Taunø Larsen (DinhoFC).  

“Giro’en var meget nervepirrende. For mig, tror jeg, at det handlede mere om at slå DInhoFC og Frederik Ingemann (for min egen personlige rivalisering, som de i øvrigt ikke kender til).” udtaler Casper Clemmensen, der som var det Lance Armstrong imod Jan UIrich i 90’erne gik til målrettet til værks. 

“Jeg havde tidligt i spillet sat som mål, at jeg ville slå de to og jublede næsten mere, når det gik dem dårligt, end når det gik mig godt. ” fortæller Clemmensen om de to managers, der sad bag mikrofonen i Klubhuset’s optakt til Giro’en

På 9. etape tog det fart.

Et sats på Ruben Guerreiro sendte nemlig Clemmensens hold Haga Haga Zoot Zoot i top 3. Men rivalerne Frederik Ingemann og Mads Larsen hang på til det sidste. 

“De var stadig med i toppen og sidste uge udviklede sig til en kamp mellem mig og de to.” – siger 34 årige Clemmensen.

8 sekunder

Præcis som Tour de France 2020, så skulle der også en overraskelse til på den sidste enkeltstart i Girospillet. Og sejren kom i hus med kun 8 sekunder. 

“Jeg følte, at Frederik Ingemann oversatsede med Sagan i 19. Runde. Det samme føler jeg med DinhoFC, der inden sidste etape, til min store forundring, havde sat Rohan Dennis på Holdet i stedet for Tao Geoghegan Hart.” – forklarer Casper Clemmensen, der fik spænding til det allersidste. 

Top 3 i Girospillet 2020

“Jeg måtte står op hele tiden, mens Tao Geoghegan Hart kørte. Jeg havde regnet mig frem til, at han skulle køre top 15, hvis jeg skulle vinde Girospillet, og jeg var vildt bange, da han tog de sidste sving. Han endte med at køre i top 15 med 8 sek til nr 16.” – fortæller en lettet Casper Clemmensen.

“For mig endte det fantastisk. Jeg følte det endte med omvendt fortegn af Tourspillet. Jeg oplevede det som om, at det var dem, der dummede sig” fortæller Casper Clemmensen, der er uddannet i Film og Medievidenskab på Københavns Universitet.

Managerspil til Giro d' Italia

De 9 bedste ryttere i Girospillet 2020

Tour de hævn

“Mine venner og familie var stolte af, at jeg havde vundet, og for de involverede i Tourspillet var det også af stor betydning, at Tourspillet var blevet hævnet” – udtaler vinderen til slut. 

Casper Clemmensen kan se tilbage på genoprejsning fra Touren, en velfortjent sejr over rivalerne og en flot plads i managerspillernes Hall of Fame

Her er de to rivaler i øvrigt allerede at finde, som vindere af henholdsvis Vueltaspillet (Ingemann) og Tourspillet (Larsen).

Det lyder således heller ikke til at sidste punktum er sat i denne manager-rivalisering.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *