Klubhuset & Tour-vinder klæder dig på til Giro’en

Lørdag starter Giro d’italia, hvorfor managerspillene til den italienske rundtur er lige på trapperne. Klubhuset ser nærmere på Girospillet og Giro Manager sammen med den nykårede vinder af Tourspillet.

Mindre end tre uger efter afslutningen på Tour de France, er vi klar med den næste dyst om håneretten blandt landets cykelsportsentusiaster.

Giro d’Italia begynder lørdag med en enkeltstart som samtidigt samtidig varsler starten på Girospillet 2020.

Klubhuset ser nærmere på de to managerspil sammen med den nykårede vinder af Tourspillet, Mads Taunø Larsen, i to separate optaktspodcast.

Girospillet 2020

I optakten til årets italienske rundtur kigger Andreas Vidførle, fra selvisolation og via Skype forbindelse, cykel manager-ekspert Frederik Ingemann, der endte som nr. 13 i Tourspillet, og Mads Taunø Larsen nærmere på formkurverne og sætter et slagkraftigt hold til de første par etaper i Giro d’ Italia.

Abonner på podcasten her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
6.326.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
21.326.000
3.260.000
2. Daniel Felipe Martinez
Red Bull - BORA - hansgrohe
12.260.000
2.928.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.928.000
Holdet.dk

Eksperternes tre skarpe

Vi har udplukket tre af de bedste anbefalinger her:

Den uundgåelige
Michael Matthews
Sunweb
9.000.000
vs.

Uden uanset, om du skal sætte hold til Giro Manager eller til 1. etape i Girospillet kommer man ikke udenom Matthews. Australien kører en god enkeltstart og kan komme i spil til etapesejren allerede på 2. etape. Matthews har derfor alle forudsætninger for at komme godt fra start i en Giro, der passer ham perfekt

Lottokuponen
Enrico Battaglin
4.000.000
vs.

Uanset om man spiller Girospillet eller Giro Manager er Battaglin managerspillet største lottokupon. Enten møder han op i topform og bliver et must – ellers får han et anonym løb bagerst i feltet uden at præstere et eneste resultat. Problemet er, at vi aldrig ved, hvilken Battaglin der stiller til start.

Den oversete
Tanel Kangert
EF Pro Cycling
6.500.000
vs.

Tanel Kangert viser sig altid fra sin bedste side i netop Giro d’Italia, hvor de mange kilometers enkeltstart oftest passer ham glimrende. Kangerts popularitet er lav, men formen er god og en placering i klassementets top 10 er ikke usandsynligt.

Hvis du vil have flere tips til Giro d’ Italia, så har cykel-ekspert Jesper Carstens skrevet en længere optakt, hvor han gennemgår samtlige hold.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *