Manager-vinder: Dyre angribere sikrede mig sejren

Lasse Holm strøg til tops i La Liga Manager Forår 2018. Den suveræne sejr kom i mål med hjælp fra tvillingbror og spillets absolut dyreste angribere.

Når vi snakker La Liga manager, så er der en tendens til at man skal købe de dyreste angribere. Det kan betale sig.

Det statement skriver Lasse Holm gerne under på – og understreger at det at have et managerhold giver noget ekstra til fodbolden. At man har lidt at holde med og heppe på – selv i de mindre spændende kampe.

I de sidste fem år har den 21. årige esbjergenser spillet manager på Holdet.dk, men i foråret 2018 kom gennembruddet med en sejr i managerspillet til La Liga.

“Jeg spiller imod en gruppe venner, men jeg opretter som regel to hold, så jeg har en bedre chance for at komme til tops og spille med om præmierne” – siger Lasse Holm.

Dagligdagen går med Erhvervsøkonomi-studiet på Syddansk universitet samt DS-fodbold i Varde, men når der skal stilles hold, så har han en makker.

Lasse’s tvilling bror spiller også manager, og selvom de har hver deres hold, så deler de gode fif og scoops når de falder over dem.

Hvis du vil have lidt fif, så har Lasse Holm og så fundet frem til nogle tips til La Liga Manager – Efterår 2018.

I spidsen fra start

Der skulle ikke gå mere end seks runder før Lasse Holm’s hold “Inter here we go” lå nummer ét i La Liga manager. Taktikken med at satse på de dyreste angribere gav pote.

“Jeg har Antoine Griezmann på holdet i den runde og han laver fire kasser i en kampe, hvor jeg har ham som anfører – det er der, jeg virkelig trækker fra.”

Først var Lasse nervøs for at han blev hentet, men en snu, defensiv taktik skulle vise sig at være løsningen.

“Jeg tænkte det var for tidligt at toppe. Men jeg kom langt foran, og så var det bare at holde den. Så jeg kiggede på de hold, der truede mig i top 10, og så købt jeg mig lidt ind på de samme spillere, som de havde. Jeg prøvede at holde mig foran, og så var det de andre der måtte indhente mig.” – forklarer Lasse Holm.

Taktikken virkede og Lasse Holm vandt førstepladsen i La Liga Manager – Efterår 2018 og fik dermed en plads på Holdet.dk’s Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *