Budskabet er klart: Køb Messi!

Forårets vinder af La Liga Manager Lasse Holm giver dig et par tips til den nye sæson – og én ting er sikkert. Du SKAL købe Messi.

“Der bør stå 100 % ud for populariteten hos Messi” – Lasse Holm, vinder af La Liga Manager – Forår 2018.

Så klar er meldingen fra den 21. årige esbjergenser Lasse Holm, der i foråret 2018 steg til helt tops i La Liga Manager – Forår 2018. Han var i front allerede efter 6. runde og vandt spillet suverænt foran mere end 7.000 hold.  

Messi koster 13 mio.

“Med Ronaldo ude, så kan du ikke komme uden om Messi. Selv hvis han havde kostet 20 mio. ville jeg kraftigt overveje ham” – understreger Lasse Holm, der også vælger angrebs makkeren i Barcelona Luis Suarez på sit hold.

Udover det klare budskab om at købe Messi, så giver Lasse Holm her fem yderligere tips, som du kan benytte til at slå vennerne i La Liga Manager – Efterår 2018.

Køb de dyre(ste) angribere

I La Liga er det de dyre drenge, som scorer pointene. Så tøv ikke med at købe de helt dyre spillere – og især angribere. Suppler derefter med billigere spillere, som du kan tåle at skifte ud fra runde til runde.

Hold fokus igennem spillet

Til første runde er det svært at forudsige, hvem der starter inde og hvem der er et godt scoop. Derfor skal du holde øje igennem hele spillet – og især i de første ca. 5 runder, hvor det vil vise sig, hvem der er værd at satse på.

Brug trends frem for popularitet

Mange managers falder hurtigt af og følger ikke med eller skifter ud på deres hold. Derfor kan popularitets-procenterne være misvisende. Du får derfor mere ud af, at tjekke Trends (altså hvor mange gange en spiller købes eller sælges fra runde til runde).

Hold øje med Betis

Får du plads til Betis-spillere?

Real Betis skal du, ifl. Lasse Holm, holde ekstra godt øje med. De har haft en god optakt, og den forsvarende mester fremhæver især Ryad Boudebouz (4.5 mio.), Loren Moron (5.5 mio.) og Sergio Canales (5.5 mio.), som et par gode alternativer til start 11’eren.

Champions League udskiftninger

De største klubber i La Liga har det med at spare stjernerne, når der står Champions League på programmet. Så hold ekstra godt øje, når der spilles europæisk fodbold – og tjek om ikke Messi, Griezmann, Suarez eller andre af de dyre drenge bliver bænket.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *