Penge i banken, Bellingham fra start eller all-in på favoritterne?

Skal man købe Bellingham eller lade 10 mio stå og trække bankrente i runde 1? Det er et af de ualmindelige dilemmaer som managerspillerne står over for til runde 1 La Liga Manager – Forår 2024.

Alternativt skal alle 50 mio bruges på at sikre den størst mulige vækst i runde 1.

Den Spanske liga og dermed også La Liga Manager er tilbage igen, men spillet starter med tre kampe færre end normalt. La Liga Manager starter fredag aften kl. 21.00, når Sevilla hjemme tager imod Alaves.

Klubhuset har sammen med fodboldekspert på TV2 Sport Mads Junker samt data-mesteren Nicolai Bisgaard fundet frem til de bedste køb i det nye La Liga spil. Både Nicolai Bisgaard (Efterår 2022) og Mads Junker (Forår 2016) har vundet managerspillet baseret på La Liga, så det er yderst kompetente eksperter, som Andreas Vidførle får i Klubhuset’s studie.

All-in på runde 1’s målscorere

Når både Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid ikke spiller i første runde, er der pludselig penge til at investere i de mindre holds profiler, som man typisk ikke har råd til. Nedenstående spillere er således ikke nødvendigvis gode valg fra runde 2 af og frem, men til runde 1 vurderer Klubhusets gæster, at det er nogle af de bedste køb man kan foretage sig.

For flere anbefalingen lyt endelig til den lidt over 1 time lange podcast med den fulde optakt til La Liga Manager – Forår 2024.

Bedste forsvarskøb til 1. runde
Yan Couto
Girona FC
4.000.000
vs. Almeria

Skønt at chancen for at Girona holder nullet ikke vurderes vanvittig stor, så er Yan Couto alligevel det bedste forsvarsvalg. Det skyldes at en stor del af værdien ligger i hans offensive spillestil. I weekendens Copa del Rey scorede Yan Couto også mod Elche, og med 1 La Liga mål og 5 assists er han blandt ligaens mest offensive.

Bedste midtbanekøb til 1. runde
Isco
Betis
4.500.000
vs. Granada

August, september og oktober bød på 2 mål og 2 assists for Isco. November og december var dog meget lidt udbytterige, da de alene bød på 1 assist til den tidligere verdensklasse-spiller. Men faktisk noterede Isco sig for xG 2,83 og xA 2,54 i perioden. Samme xG havde Griezmann, Morales, Bellingham og Inaki i perioden med 3-5 mål pr. spiller.

Bedste angrebskøb til 1. runde
Lucas Ocampos
Sevilla FC
4.000.000
vs. Alaves

Sevilla er i krise og særligt det at skabe chancer er en udfordring. Nu er modstanderen Alaves, og der skal 3 point på kontoen. Ocampos spiller angriber eller på højre kan og skønt det kun er blevet til 2 mål er han bedste bud på en målscorer for Sevilla, da han også har holdets straffespark.

Bobleren til 1. runde
Pepelu
Valencia CF
3.500.000
vs. Cadiz CF

Valencias Pepelu var ganske tæt på at score hattrick i sidste runde af La Liga Manager, da han var ved at score på frispark efter at have scoret 2 straffespark tidligere i kampen. 4 mål på straffe er det i alt blevet til i efteråret – alle på straffespark.

Anførervalget
Artem Dovbyk
Girona FC
7.500.000
vs. Almeria

En af sæsonens største profiler er Gironas topscorer – den tidligere Superligaspiller – Artem Dovbyk. 11 mål og 5 assists og når modstanderen er Almeria som er det hold, der afgiver flest chancer og det hold, der lukker flest mål ind i La Liga.

Podcasten til La Liga Manager

For flere anbefalinger til La Liga Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres Podcasthold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

Klubhusets hold til runde 1

Klubhusets fælleshold

Klubhusets fælleshold

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *