Junker’s start 11’er til Premier Manager

Eurosports manager-ekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til 11 spillervalg til første runde i Premier Manager.

Som optakt til den nye Premier League sæson løfter Eurosport’s manager-ekspert Mads Junker her sløret for sin startopstilling i Premier Manager – Efterår 2018.

Målmand

Ben Foster

Den rutinerede engelske keeper har forladt West Brom efter seks år og skal nu overtage pladsen mellem stængerne i Watford. Til en favorabel pris og med et fint startprogram ligner han et fint valg til pladsen i kassen.

Ben Forster – 3.5 mio.

Fordel: Watford har et fornuftigt kampprogram, og Foster ligner et sikkert førstevalg. Der skal nok komme skud på mål, dertil er Watford-defensiven for svage til at lukke helt af, men det giver blot flere point til Fosters konto. Som “budgetspiller” er han et fint køb, men andre keepere i samme prisklasse kan også overvejes.

Ulempe: Watford er nok PL’s mest utilregnelige hold. I nogle uger er de flyvende, mens de i andre er helt til rotterne. Så det er lidt af et sats at kaste sig alt for meget ud i Gracias mandskab. Derfor holder jeg mig også blot til Foster.

Forsvar

Aaron Wan-Bissaka

Den engelske U20-landsholdsspiller med de congolesiske rødder imponerede alt og alle i slutningen af sidste sæson, da skaderne hobede sig op i Crystal Palace-forsvaret. Han blev kåret til månedens spiller i klubben i marts, og bedømt på hans præstationer i pre-season er han en sikker mand på højrebacken, når Crystal Palace åbner sæsonen mod oprykkerne fra Fulham.

A. Wan-Bissaka – 2 mio.

Fordel: Hans prisskilt på blot to millioner gør ham særdeles attraktiv som en “budgetspiller”. Det frigøre penge til større navne, men han kan stadig levere point.

Ulempe: Crystal Palace har et blandet startprogram. De har to relativt lige udekampe mod Fulham og Watford, men får besøg af Liverpool hjemme i 2. runde. Det ligner ikke oplagte sejre eller “rent mål”-bonusser, men det ville også være for stor en gave at forvente af en spiller til den pris.

Benjamin Mendy

Manden der bruger mere tid på sociale medier end på at spille fodbold, ligner den mest populære spiller i PL-spillet her i efteråret. Det skal selvfølgelig ses i lyset af hans relativt billige pris samt det faktum, at Pep endnu ikke har lagt sig fast på en venstreback på samme måde, som Walker er klart førstevalg på modsatte back.

Benjamin Mendy tog direkte fra VM-guldfesten i Rusland til Citys preseason-forberedelser og lader til at være lidt foran sine konkurrenter til pladsen af den grund. Delph har holdt ferie efter sin deltagelse til VM, og Zinchenko bliver formentlig forvist til bænken eller tribunen fra starten af sæsonen.

B. Mendy – 3 mio.

Mendy spillede hele opgøret i Community Shield-kampen, så han ligner en starter til braget på Emirates på søndag.

Fordel: Kan Mendy holde pladsen, er der enorm værdi at hente her. Billig, spiller for favoritterne til at vinde ligaen, kommer godt fremad offensivt og har en relativ stor mulighed for at holde nullet. I anden runde er City kæmpe favoritter hjemme mod Huddersfield, mens de i 3. runde spillede ude mod oprykkerne fra Wolves. En kamp, hvor man kan se startelleveren og blive klog på, om franskmanden spiller.

Ulempe: Rotationskarrusellen kommer til at dreje lystigt hos Guardiola. Den franske back er en af de spillere, der har mindst sikkerhed for en startplads (hvilket betyder lidt ekstra for valget af forsvarsspillere, da de jo skal spille 60 min for at få “rent mål”-bonus). Man starter ydermere på udebane mod Arsenal, så det er ikke nødvendigvis i første kamp, at City-spillerne skal give deres afkast.

Matteo Darmian

Italieneren lignede en færdig mand i United, men er alligevel den forsvarsspiller, der har spillet næstmest i opstarten hos United (Bailly har spillet flest). Det klare førstevalg, Antonio Valencia, er ude med en skade i august måned, så det ligner en startplads på højrebacken til Darmian.

M. Darmian – 3 mio.

Fordel: Til en god pris og med muligheden for at se startelleveren i United – Leicester er Darmian et fint køb i en kamp, hvor United er klare favoritter. Desuden har holdet som bekendt Mourinho på sidelinjen, så “rent mål”-bonusser er betydeligt mere realistiske for United-forsvarerne end stort set alle andre hold. Kampprogrammet ser også fornuftigt ud for De Røde Djævle, da man møder Brighton i 2. runde og får besøg af Tottenham i 3. runde. Darmian kan eventuelt skiftes inden Eriksen og co. kommer forbi.

Ulempe: Darmian er absolut ikke en offensiv back. Blot et enkelt mål er det blevet til i PL gennem de sidste tre år. Fire mål i de sidste otte sæsoner er ikke imponerende. Hans berettigelse skal ses ud fra holdets defensive struktur og hans ganske billige pris.

Eric Bailly

Den stærke midterforsvarer ligner en starter i det centrale forsvar hos United og har som nævnt også spillet flest minutter i opstarten af alle Uniteds forsvarsspillere. Hans pris er rimelig, og han er også en trussel på diverse dødbolde, hvor han sjosker med frem.

E. Bailly – 4 mio.

Fordel: Ræsonnementet fra købet af Darmian går igen her. United defensiven er normalt ganske solid, man kan se startelleveren fredag aften, og holdet har et fint program de første to kampe i hvert fald.

Ulempe: Ivorianen blev småskadet i sidste testkamp og kan være en smule usikker. Derfor skal man lige have et ekstra øje på Mourinhos startopstilling til årets første PL-kamp. Prisen er i den lidt højere ende, og han kunne blive byttet med Gomez (Liverpool), Trippier (Tottenham) eller Keane (Everton). Ved et systemskifte til en ekstra midtbane kunne Mata (United), Milivojevic (CP) eller Sigurðsson (Everton) være mulige alternativer.

Midtbane

Riyad Mahrez

Nærmere introduktion er formentlig overflødig. Ligaens potentielt bedste kantspiller på Premier Leagues suveræne mestre fra sidste sæson burde være en flot cocktail. Mahrez har været med i Citys preseason som en af de få “store navne”, eftersom Algeriet ikke kvalificerede sig til VM. Selv for en klub, der kaster om sig med penge, er 60 millioner pund en betydelig slat, og Mahrez burde tage endnu et skridt ind på den fodboldscene, han for alvor erobrede under Leicesters mesterskabssæson.

R. Mahrez – 7 mio.

Fordel: Mahrez lader til at være sikker på spilletid på sin fortrukne højre wing, eftersom Sterling endnu ikke er i fulde omdrejninger efter VM. Den lille englænder var hellere ikke med i truppen til Community Shield-kampen i søndags. Mahrez er også en smule billigere end nogle af de andre spændende City-alternativer og kan også forventes at sparke frispark og hjørnespark med sit giftige venstreben.

Ulempe: Som nævnt er faren for rotation stor, når man vælger City-spillere, og den fare skal især respekteres, når prisen er så høj, som tilfældet er her. En udekamp mod Arsenal ligner hellere ikke en walkover, men så står den lille tekniker i hvert fald på holdet og er klar til hjemmekampen mod Huddersfield.

Callum Hudson-Odoi

Den unge kantspiller var kaninen i hatten fra Sarri, da Chelsea præsenterede sin startellever i søndags. Odoi har imponeret voldsomt i preseason, hvor han i fraværet af Hazard og Willian har grebet chancen for at vise sig frem for klubbens nye manager.

C. Hudson-Odoi – 2 mio.

En enorm fart er umiddelbart hans bedste våben, mens evnen til at afslutte stadig skal slibes til. Til to millioner er han dog et ganske glimrende køb, særligt da han står som midtbane, og forventeligt får fint med spilletid i starten af sæsonen, indtil Hazard for alvor er i omdrejninger (hvis ellers den lille belgier overhovedet er i klubben, når Chelsea sparker sæsonen i gang på lørdag).

Fordel: Prisen, positionen og holdet, som Odoi spiller for, gør ham til en yderst attraktiv “budgetspiller”.

Ulempe: Det er langt fra sikkert, Sarri tør smide den blot 17-årige mand ind fra start, og som Chelsea spillede i søndags, er det heller ikke sikkert, at favoritværdigheden bliver indfriet mod Huddersfield.

James Milner

Til 3.5 millioner ligner gode gamle Milner et røverkøb fra en ellers halvdyr slikbutik i Liverpool. Manden satte CL-rekord med flest assist sidste år, og viceanføreren ligner en starter i de første kampe, indtil Henderson er helt tilbage i form (han spillede 20 min i tirsdags mod Torino, så han nærmer sig), og de nye indkøb til midtbanen i Fabinho og Keïta er spillet helt ind. Han scorede desuden det første mål i 5-0 sejren i lørdags over Napoli, så lidt målfarlig er den gamle kant stadig.

J. Milner – 3.5 mio.

Fordel: Milner sparker masser af dødbolde, men lader til at være overhalet på straffetjansen permanent, da han brændte igen i preseason. Sadio Mane har taget sig af de to sidste straffespark (og scoret). Liverpool har desuden et fint program fra start af, så umiddelbart kan Milner blive stående længe på ens hold.

Ulempe: Der er en klar rotationsfare med så mange dygtige midtbanespillere, og Milner måtte desuden sys med 15 sting efter nedslagtningen af Napoli, så en smule tvivlsom må han trods alt siges at være. Ligesom han ikke var i truppen til tirsdagens kamp mod Torino.

Angreb

Sergio Agüero

Manden, der egenhændigt kan sætte din PL-manager-weekend i flammer, hvis du ikke har ham på holdet, men ligeså kan sparke dig ud af den grå masse som nummer 10.000 i spillet. År efter år bliver han ved med at definere, hvilke managerhold der ligger i toppen, enten via sine hattricks eller ved at blive skadet på alle mulige og umulige måder, efter man endelig har fået penge til at sætte ham ind. Kun Kane kan i samme grad giver os managere søvnløse nætter op til weekendens kampe. Så en af dem skal ganske enkelt stå på dit hold!

S. Agüero – 8 mio.

Hans to mål i søndags burde understrege, at han er førstevalget i angrebet og til en ganske ok pris. For en mand af hans kaliber bør han komme ind allerede i 1. runde for at spare gebyret, der ellers er næsten uundgåeligt, når han skal ind til næste runde mod Huddersfield. Agüero spillede ikke alverden i Rusland, og Argentina forlod jo turneringen relativt tidligt, så han burde være i fin form fra starten af sæsonen.

Fordel: Hans statistikker er unikke og behøves ikke uddybes yderligere. Som nævnt ovenfor giver det mening at sætte argentineren ind allerede i 1. runde på trods af, at City ikke har den nemmeste kamp.

Ulempe: Igen-igen er der mulighed for, at en City-spiller kan blive roteret, men det var bemærkelsesværdigt at Agüeros klare konkurrent, Jesus, kom ind som venstre wing i stedet for Sane i søndagens kamp, indtil Agüero blev skiftet ud senere. Det kunne indikere, at brasilianeren også er i spil til den position, hvor Sane ikke har spillet specielt imponerende i preseason på trods af, at han burde være i glimrende form.

M. Salah – 10 mio.

Mohamed Salah

Ord er overflødige angående den egyptiske troldmand. Og han får selvfølgelig også bindet i første kamp.

Richarlison

Den tredje angrebsplads har jeg brugt utrolig mange timer at lægge sig fast på. Mulighederne var relativt mange fra “midterkategorien”. Sánchez, Zaha og Rashford bankede på, ligesom Mitrović kunne være den billige udgave, der frigjorde penge til bedre spillere rundt omkring på holdet.

Valget endte dog med at falde på Richarlison, som imponerede vildt i starten af sidste sæson, men døde fuldstændig ud i løbet af turneringen. Han er nu blevet forenet med sin læremester fra Watford-tiden igen (Silva) i Everton. Kan han finde samme niveau, som han startede ud med sidste år, kan Everton se frem til at have en af ligaens bedste offensive kort.

Richarlison – 4 mio.

Fordel: Marco Silva ved præcis, hvordan Richarlison bedst skal sættes i scene på banen, og hvordan han skal omgås ham uden for banen. Til en god pris på fire millioner er han potentielt én af de spillere, der kan ende med at toppe bedst-til-prisen-kategorien efter halvsæsonen. Kampprogrammet ser yderligere fornuftigt ud for Everton, så uden at binde for mange millioner kan Richarlison sælges efter 5. runde.

Ulempe: Everton kan være lige så svingende i kvalitet, som Richarlison kan være det. Holdet kan potentielt stå med 15 point (højt sat, l know), men også med 2 point efter de første 5 kampe. Ligner det et tidligt sammenbrud kan den unge brasilianer have ganske svært ved at sætte sit aftryk på holdet.

The Pirates

Mads Junker’s hold The Pirates

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *