Kig mod de små klubber til sidste runde

Transferudgifterne skal holdes nede forud for sidste runde af Bundes Manager. Vidførle kigger derfor mod småklubberne, når forstærkningerne til runde 17 skal findes.

Endnu en skuffende runde for Vidførles 11 og sendte holdet ned på en 603. plads. Et skuffende nederlag til Bochum varden primære årsag, og at Patrick Schick igen leverede.

Sidste uges anbefaling Andre Silva blev den spiller i runden som registrerede flest xG efter Gnabry og Lewandowski.

Transferudgifterne skal holdes nede forude for sidste runde i Bundes Manager, og jeg fortsætter med at vise Bochum tillid.

Køb ind i Augsburg, Köln og Bochum

Transferudgifterne skal holdes nede, hvorfor det er klogt at kigge mod de mindre klubber som oprykkerne fra Bochum, svingende Köln og upålidelige Augsburg. Men med en sidste runde, hvor flere af topklubberne møder hinanden, gør man klogt i at kigge andre veje.

Særligt Augsburgs spillere indeholde et stort potentiale. Greuther Fürth er blevet kørt over i de fleste af sæsonens kampe, og det er bestemt ikke utænkeligt, at Augsburgs rutinerede trekløver Hahn, Caligiuri og Gregoritsch kan leverede en storsejr mod oprykkerne.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

FC Köln har været yderst svingende i denne sæson, men målt på både point og expected points har Köln præsterede langt bedre end modstanderne fra Stuttgart. Kölns hjemmebanestatistik hedder 4-3-1 mod Stuttgarts udebanerekord på 1-3-3. Det ligner således en sejr til Köln, der har flere billige spillere man kan købe ind på som Schwäbe (3.595.000), Schindler (2.696.000) Kilian (2.167.000).

Sidst men ikke mindst er der Bochum, der har været virkelig stærke på hjemmebane og haren rekord på 4-2-1 og kun lukket 5 mål ind.

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligaen.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den oversete
Andre Hahn
Augsburg
4.423.000
vs. Greuther Fürth

Greuther Fürth hentede 3 point i sidste hjemmekamp, men det er stadig en chance værd, at købe Augsburg spillere, da bundholdet Fürth har lukket 49 mål ind i 16 kampe. Hahn står som midtbane men spiller angriber og er i de seneste kampe for Augsburg den spiller, der er kommet frem til flest chancer.

Den frække
Gerrit Holtmann
Bochum
3.614.000
vs. Union Berlin

Gerrit Holtmann er Bochums offensive omdrejningspunkt. Han spiller højre kant og er noteret for 2 mål og 3 assists i sæsonen. I sidste runde mod Bielefeld havde han kampens suverænt største chance, der uheldigvis blev misbrugt. Modstanderen Union har generelt haft det svært på udebane i denne sæson, så det ligner en Bochum sejr.

Must have
Anthony Modeste
FC Köln
4.410.000
vs. Stuttgart

10 sæsonmål for FC Köln er det blevet til for Modeste. I de seneste 5 kampe er det blevet til xG 3,57 men blot to scoringer. Så selvom Modeste scorede to gange i seneste runde, har han skuffet i forhold til sine xG. Nu spiller man hjemme mod Stuttgart, og netop på hjemmebane har FC Köln været bedst. Modeste er det perfekte køb til sidste runde.

Vidførles 11 udvalgte til runde 17

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *