Klar besked fra Klubhuset: “Nu skal du købe Lukaku!”

Hos Klubhuset er der i de seneste podcast blevet talt om, at fra runde 7 af skulle Lukaku ind på fællesholdet. Nu er runde 7 kommet og Klubhuset er stadig sikre i deres sag; Lukaku skal købes! Men skal han også have anførerbindet?

Chelsea tabte ganske vist topopgøret til Manchester City med 1-0, men det ændrer ikke på, at Chelsea er klubben man bør købe ind til runde 7 i Premier Manager.

Husk også Lynholdet til både lørdagens og søndagens Premier League kampe.

Skal man have en Chelsea-stamme?

Chelsea tabte til Manchester City og spillede uafgjort mod Liverpool i de to topopgør de har spillet i denne sæson. Det er ikke imponerende, men det har det til gengæld været, når de har mødt alle andre hold, end deres konkurrenter om mesterskabet.

I de fire øvrige opgør mod Arsenal, Tottenham, Aston Villa og Crystal Palace er det blevet til 2-0, 3-0, 3-0 og 3-0. Meget mere sikkert og imponerende fås det ikke i Premier League. I de kommende kampe er modstanderne: Southampton, Brentford, Norwich, Newcastle, Burnley – faktisk er programmet så fint, at man kan have Chelsea hele vejen indtil sidste runde, hvor modstanderen er Liverpool.

Men er der 4 Chelsea-spillere man kan købe henset til rotationen? Det er et af samtaleemnerne i denne uges podcast.

Podcasten til Premier Manager

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres hold til runde 7. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 7

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Charlie Cresswell
Leeds
1.956.000
vs. Watford

Den unge Charlie Cresswell startede inde i senest runde mod West Ham, for et Leeds hold som er hårdt ramt af skader. Leeds program er overkommeligt, da man i runde 7 møder Watford og efterfølgende skal op i mod Southampton og Wolverhampton.

Den frække
Raphinha
Leeds
5.348.000
vs. Watford

Raphinha har i det sidste år været Leeds bedste spiller. Han har åbnet denne sæson med 3 scoringer og opnået xG 1,23 og xA 1,26 indtil videre i sæsonen.

Anførervalget
Romelu Lukaku
Chelsea
9.559.000
vs. Southampton

5 kampe og 3 mål er det blevet til i sæsonstarten for Lukaku, og han har registreret xG 2,87. Lukaku har ofte haft ry for at score mod de mindre klubber og være lidt usynlig i de store opgør. Det stemmer godt overens med 0 mål mod Liverpool, Man City og Tottenham, og det er naturligvis belejligt når de kommende modstandere er yderst overkommelige.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • Mikkel Kaas6. oktober 2021 kl. 21:56

  Hej Frederik

  Jeg lytter tit til jeres podcast og forslag til, hvilke spillere man skal tage.
  Dog må jeg sige efter, at have hørt Haller’s navn over 10 gange i CL i frustration over ikke at have ham og José Sa i PL, må jeg lige skrive til dig.
  Haller er godt nok fra Elfenbenskysten, hvor der tales fransk, så måske lidt svært at vide.
  Men H’et i spansk, udtales aldrig, så han udtales “Aller”.
  Har man så ikke et H udtale i Spanien. Jo det er J’et. Så José udtales “Hose”. Bemærk, apostroffen fortæller, hvor trykket skal være. Måske har du bemærket, at James Rodriguez også udtales “Hames”.
  Hvad så med udtalelsen af j’et. Jo, 2 ll efter hinanden udtales lj og ñ som nj. Fx Llorente og de gamle Real Madrid 80’er stjerner Gordillo og Gallego, som Andreas sikkert kender lidt bedre. Du kender sikkert også drikken Galliano. Det andet eksempel, kan Butragueño og jalapeños nævnes.
  Håber det giver lidt indlæring.
  Og iøvrigt synes jeg nu ikke, det var overraskende Haller scorede i den første kamp. 4 mål havde jeg måske ikke regnet med, men efter en noget dårlig periode i West Ham, er Haller kom i den form, som han viste i Frankfurt. Ajax synes jeg var et sikkert valg man kunne tage i CL, du kunne beholde dem i alle deres kampe og de var ikke specielt dyre. Jeg lavede så bare den fejl, at starte med Tagliafico og Stekelenburg.

  Venlig hilsen
  Mikkel

  • Frederik7. oktober 2021 kl. 14:00

   Hej Mikkel. Tak for inputs til udtale – det er afgjort vores svage punkt. Jeg skal nok øve mig.

   Blot lige for at aflive en misforståelse. Jeg synes ikke, at det var overraskende at Haller scorede – jeg anbefalede ham sågar. Fire scoringer på udebane er dog nærmest utopisk for en spiller, hvis eneste hattrick forinden på klubplan faldt i en cupkamp for seks år siden mod et serie-hold.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *