Klubhuset: Billige midtbanefiduser skal sikre penge til angrebet

De fleste vil gerne have Haaland, Kane og Salah ind på deres hold, men skal der blive plads til spillets dyreste, skal der spares på midtbanen. Klubhuset har tre billige midtbanespillere klar, der frigør penge til stjernerne.

Premier League er tilbage fredag aften kl. 21.00, når Crystal Palace hjemme på Selhurst Park tager imod en af denne sæsons helt store favoritter hos managerspillerne; Arsenal. Med mindre end fem dage til kick-off er Arsenals Gabriel Jesus spillets mest populære anførervalg, mens Arsenal kaptajn Martin Ødegaard er spillet mest købte midtbanespiller.

Er fire Arsenal spillere vejen til succes? Meningerne er delte i Klubhuset, for der er masser af alternativer på alle positionerne. Lyt med når Vidførle sammen med verdens heldigste managerspiller Morten Østergaard samt Klubhusets nye medvært Nikolai Linares sætter deres fælleshold til runde 1.

Spar på midtbanen og læg dem på angrebet

Hvorfor bruge 4.5 million på Martin Ødegaard, når man kan finde tre glimrende midtbanevalg til 3 mio og under? Og læg der til at deres popularitet er på 3% for to af spillernes vedkommende.

Wolves Morgan Gibbs-White (2.500.000) er denne uges billige anbefaling, da han forventes at starte i ulvenes angreb i udekampen mod Leeds.

Det bedste køb og Premier Managers eneste “must have” til runde 1, finder man dog i Aston Villa, hvor den jamaicanske landsholdsspiller Leon Bailey (3.000.000) endelig har fundet formen. En form der gjorde at Birmingham-klubben investerede over 200 mio. i den tidligere Leverkusen profil. Bailey har været flyvende hen over sommeren. Det startede med en scoring for landsholdet i juni måned mod Mexico og i Aston Villas venskabskampe, er det blevet til tre scoringer. De sidste scoringer faldt i generalprøven mod Rennes og i næst sidste venskabskamp mod Manchester United. I begge kampe optrådte Leon Bailey som angriber.

Den sidste mand på midtbanen er Newcastles Ryan Fraser (3.000.000). Den tidligere Bournemouth spiller scorede kun to mål og lavede tre assists i sidste sæson på sin position som højre wing. Men den underliggende data vidnede om, at udbyttet burde have været større. Frasers xG90 lå på 0,17 mens hans xA90 lå på 0,13. Det svarer således til, at Fraser i hver tredje kamp burde lave enten et mål eller en assist.

Podcasten til Premier Manager

For flere anbefalinger, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 1

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Morgan Gibbs-white
Wolverhampton
2.488.000
vs. Tottenham

Den 22-årige Wolves spiller har i preseason været den foretrukne 9’er efter Raul Jimenez blev skadet. Gibbs-White var i foråret lejet ud til Sheffield United, hvor han spillede i et tomandsangreb og scorede syv gange i Championship. Han forventes at starte i første kamp enten på 9’eren eller på kanten. (3% ejerskab)

Den frække
Kai Havertz
Chelsea
7.076.000
vs. Leeds United

Otte mål og tre assists i sidste sæson var ikke prangende, men hans xG90 var blandt de aller bedste i Premier League. Ingen midtbanespillere i Premier Manager havde en xG90 på hele 0,53 som Havertz. Tyskeren kommer til at være spydspids sammen med Sterling, så der bør komme endnu flere mål i denne sæson. (2% ejerskab)

Anførervalget
Erling Håland
Manchester City
10.474.000
vs. Newcastle

Udekamp mod West Ham lugter ikke af et festfyrværkeri, men nordmanden er noget ganske særligt. Med en gennemsnitlig xG90 på 0,80 over sine sæsoner i Dortmund og med en historik for store debutoptrædener (Hattrick i sin Bundesligadebut og et hattrick i sin Champions League debut for FC Salzburg), er han bedste bud på en anfører.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Anbefalingsdysten; Vidførle vs. Nikolai

Fra runde 2 af kommer Vidførle og Nikolai med deres bedste anbefalinger til runden i de tre kategorier; Rundens billige anbefaling, rundens frække anbefaling og rundens anførervalg. Spillervæksten lægges sammen i hver runde, og den med den største samlede spillervækst i runden vinder den pågældende runde.

Vidførle 0 – Nikolai 0

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
  • Magnus5. august 2022 kl. 11:56

    Hvad er det for nogle stats i taler om? Hvor ser man dem hende?

    • Andreas Vidførle-Pedersen5. august 2022 kl. 17:08

      Expected goals (xg90) og expected assists (xA90) kan du finde på hjemmesiden http://www.understat.com

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *