Klubhuset dropper planlægningen: Tænk kortsigtet

Fredag starter 2. runde i Premier Manager. Man City har et fantastisk kampprogram, men Klubhuset har andre og mere kortsigtet planer.

Covid-19 er efterhånden blevet en fast følgesvend i managerspillene. Særligt Premier Manager har været hårdt ramt og pludselige aflysninger er ikke længere unormalt. Derfor tager Klubhuset deres forhåndsregler til 2. runde i managerspillet baseret på Premier League. I stedet for at tænke langsigtet for at spare på transfergebyret er fokus på, at få det maksimale ud af kampprogrammet lige nu og her.

Ny klub, ny værdi?

I vanlig stil bruges januars transfervindue af de mest desperate klubber, som halter efter målsætningen. To eksempler på det er Newcastle og Aston Villa, som har forstærket sig med henholdsvis Chris Wood, Kieran Trippier og Philippe Coutinho.

Spillernes værdi i Premier Manager er imidlertid ikke desperat. Klubhuset ser potentiale i flere af spillerne i nye trøjer. Hør mere i podcasten her.

Klubhusets anbefalinger

Frederik Ingemann og Andreas Vidførle øger indskuddet i denne udgave af Premier Manager, hvor de vil føre indbyrdes regnskab med deres anbefalinger. Her er et udpluk af dem.

Den billige
Gabriel Martinelli
Arsenal
3.500.000
vs. Burnley

“Martinelli har virkelig ramt formen på det seneste. Siden 1. december har italieneren scoret tre mål og assisteret to andre. I perioden ligger Martinelli på 0,5 xG og 0,25 xA per 90 minutter” – Ingemann

Den frække
Philippe Coutinho
Aston Villa
4.182.000
vs. Everton

“Brasilianeren fik et drømme comeback til Premier League! På blot 17 minutter fik Coutinho scoret mod United og virker således klar til at starte inde i Villas gode kampprogram” – Vidførle

Kaptajnen
Diogo Jota
Liverpool
7.582.000
vs. Crystal Palace

“Premier Manager mest populære spiller er også det bedste kaptajnvalg. I Salah og Manés fravær er Jota sikker mand og når han er det, registrerer han 0,8 xG per 90 minutter. Det er på nivieau med Salah, men vel og mærke uden straffespark” – Vidførle

Duoens individuelle valg som den billige, frække og kaptajnen:

Ingemann: Martinelli, Owen James & Sterling.

Vidførle: Tierney, Coutinho & Jota.

Fællesholdet

Her er Klubhusets udvalgte til 2. runde i Premier Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *