Klubhuset: Everton skiller sig ud i kaosset

Fredag aften er det tid til 7. runde af Premier Manager, hvor Everton og en defensiv transferstrategi meget kan være vejen frem, hvis man skal tro Klubhuset. Hør deres optakt til den kommende runde i managerspillet hør.

Med Everton som rækkens duks og både Aston Villa og Leeds placeret i top 6, har det på mange måder været en skør start på den nye sæson i Premier League. Det giver svære vilkår til managerspillerne i Premier Manager, som allerede flere gange har stået tilbage med skuffelser og store transfergebyrer.

Men hvad stiller man op?

Det er ét af de temaer, som Klubhuset tager fat på i deres optakt til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Lige gode eller lige dårlige?

Ikke meget adskiller top og bund i Premier League. Hele ni hold kan efter seks runder bryster sig af 10 point eller mere, mens sølle fire point adskiller førstepladsen fra elvtepladsen. I sidste sæson havde blot seks Premier League-klubber mere end 10 point, mens afstanden mellem førstepladsen var hele 10 point. Den store jævnbyrdighed seks runder inde har kastet mange overraskende resultater af sig i Premier Manager. I løbet af få uger har Aston Villa eksempelvis slået Liverpool 7-2 og tabte 0-3 til Leeds.

Den slags utilregnelighed går ikke godt i hånd med store transfergebyrer. Derfor lufter Klubhusets Frederik Ingemann overvejelser om at holde lidt igen med handlerne til de kommende runder. Det kan nemlig blive svært at tjene transfergebyret hjem igen. Eksempelvis beholder Frederik sine Brighton-spillere, som han mener, har præsteret langt bedre end pointtavlen vidner om. Hør mere om Frederiks minimale transferstrategi i podcasten her.

Klubhusets tre skarpe

Her er tre af podcasten skarpeste anbefalinger til 7. runde i Premier Manager.

Den billige
Niels Nkounkou
Everton
4.935.000
vs. Liverpool

“Dignes røde kort senest åbner op for fuld spilletid til Nkounkou i de kommende tre runder. Til prisen og med Evertons form samt fordelagtige kampprogram in mente ligner Nkounkou et super køb” – Frederik Ingemann

Den frække
Gylfi Sigurdsson
Everton
11.393.000
vs. Everton

“Everton er det eneste hold lige nu, som jeg har fidus til i forhold til prisen. Den tidligere meget profillerede islandske dødboldsspecialist, Sigurdsson, har kæmpet sig tilbage i startopstillingen og bør fortsat sparke straffespark” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Mohamed Salah
Liverpool
10.970.000
vs. West Ham

“Sidste rundes målløse præstation ændrer ikke ved, at Salah nærmer sig topformen med tre mål i de seneste tre kampe.” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *