Klubhuset fælder dom over slutspurten: Kane overgår alle andre

Store Bededag er ingen fridag for managerspillere. Fredagen byder nemlig på en ny runde i Premier Manager. Få Klubhusets anbefalinger til runden her.

Fredag klokken 21 føjtes 17. runde i Premier Manager i gang. Flere af bundklubberne har lanceret deres slutspurt i jagten på overlevelse og det har allerede kastet flere overraskelser af sig. Disse bliver der formentlig flere af i de afsluttende faser af Premier League, når forskellen i motivation pludselig kan give de undertippede overhånden.

Overraskelser er imidlertid svære at spå om, så hvordan griber man de mange benspænd an i managerspillet? Klubhuset kommer med deres bud i optakten til den kommende runde i managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League.

Kong Kane er suveræn

Tottenhams Harry Kane var den mest solgte spillere i seneste runde af Premier Manager, hvor London-klubben sad over. Tiden kan dog meget vel være inde til at bringe ham ind igen. England-anføreren topper både assist- og topscorerlisten. Det skyldes ikke mindst hans form i perioden for Premier Manager Forår, hvor han med 11 mål og 9,2 expected goals sætter alle andre til vægs på begge parametre.

Den statistik kan Kane sandsynligvis udbygge i den kommende runde mod allerede eliminerede Sheffield United og de efterfølgende kampe, der kan sende Tottenham i Europa næste sæson.

Hør flere af rundens anbefalinger i podcasten her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Conor Townsend
West Brom
2.812.000
vs. Wolves

“West Bromwich er pisket til sejr mod Wolves, der intet har at spille for og efter en fin periode tabte 4-0 til Burnley senest. West Bromwich har blot indkasseret to mål i deres seneste fem hjemmekampe og Townsend var den fjerdemest chanceskabende forsvarsspiller i april” – Frederik Ingemann.

Den frække
Chris Woods
Burnley
9.291.000
vs. Brentford

“Det hører til de nemme anbefalinger at pege på en hattrickskytte fra weekenden. Med mange attraktive angribere at vælge imellem, er det dog modigt at gå med en Burnley-angriber. Woods & co. har imidlertid overlevelse at spille for i de kommende runder, hvilket senest resulterede i en sejr på 4-0 over defensive Wolves” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Harry Kane
Tottenham
11.664.000
vs. Sheffield United

“Tag ikke fejl. Ganske vidst vandt Sheffield United deres første kamp i evigheder senest, men det var langt fra fortjent. De tillod modstanderen et hav af chancer og i sin nuværende form, omsætter Harry Kane dem med garanti til mål. Sandsynligvis i flertal” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Fællesholdet

Sådan stiller Klubhusets fælleshold op til den kommende runde i Premier Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *