Klubhuset: Kamp om angrebspladserne

Der er kamp om angrebspladserne med masser af målfarligere angribere i denne sæsons Premier League. Klubhuset kommer i podcasten med deres bud på de bedste angrebsspillere til runden, og hvordan man får råd til dem.

Premier Leagues 2. runde starter lørdag kl. 13.30, når Aston Villa hjemme tager imod Everton. Der er masser af overvejelser at gøre sig frem mod rundestarten. Skal Newcastle beholdes ude mod imponerende Brighton? Er Haaland et must? Starter Nunez? Og hvem skal udgøre ens budgetmidtbane?

I denne uges podcast består Klubhuset som altid af vært Andreas Vidførle, ny medvært Nikolai Linares og så kommer den mangeårige Arsenal-fan Hjalte Laursen på besøg, så Arsenal for en gang skyld får lidt opmærksomhed og kærlighed i Klubhuset.

Tre pladser; men en bunke af målmaskiner

De fleste managers vil i denne runde stå over for et dilemma på én af deres angrebspladser. Det vrimler med spændende og målfarlige angribere, og skønt dem man har på sit hold er gode, vil de fleste managers gerne gå ind til runden med de 3 bedste.

Sidder man derfor med Harry Kane, Son, Wilson, Bamford, Saint-Maximin eller rundens mest solgte angriber Gabriel Jesus, sidder man formentlig med salgstanker.

Men hvilke angrebsspillere er de bedste at købe til runde 2 af Premier Manager. Her kommer Klubhusets Top 5 powerranking:

1.Pladsen

Erling Håland (10.342.000) er næsten umulig at spille uden i de kommende runder af Premier Manager. To mål i debuten mod West Ham, og nu en runde 2 kamp mod oprykkerne fra Bournemouth. Det er svært at finde argumenter for, hvorfor man ikke bare skal have den store nordmand ind på sit hold.

2.Pladsen

En Liverpool spiller indtager Klubhusets anden plads, og det er overraskende nok ikke Salah, men derimod holdkammeraten Darwin Nunez (7.219.000). Et forrygende indhop efter 50 minutter i 1. runde gav både et mål og en assists til landsholdsspilleren fra Uruguay. Hans xG var kun overgået af Erling Håland og nåede på 40 minutter op på imponerende xG 1,67. Henset til Firminos skrækkelige indsat ligner det at Nunez får sin hjemmebanedebut i denne weekend mod Crystal Palace.

3.Pladsen

Uanset hvor lidt imponeret vært Vidførle var over Salah (9.656.000) i runde 1, er det stadig en af Premier Leagues bedste målscorer, hvorfor han dog også fortjener en tredjeplads på denne liste. Han sparker straffesparkene for Liverpool, og i en hjemmekamp på Anfield plejer han at være garant for en enkelt scoring.

4.Pladsen

Arsenals Gabriel Jesus (6.552.000) er et glimrende køb til runden. Det undrer at Jesus er rundens mest solgte angriber i skrivende stund, for det er nu at Jesus’ gode kampprogram rigtig starter. I første kamp mod Crystal Palace spillede Jesus rigtig fint, skønt han lidt skuffende kun kom op på xG 0,18. Men det var også en svær udekamp, som bookmakerne vurdere til odds 1,80 i Arsenals favør. Til sammenligning er oddset på Arsenal i runde 2 helt nede i odds 1,45. Jesus han scorer mod Leicester!

5.Pladsen

Endnu en Arsenal-spiller får en plads på listen, og det er Arsenals farligste spiller fra første runde; Gabriel Martinelli (4.217.000). Han registrerede xG 0,88 i runde 1, og med selvtilliden i orden, må det forventes at Martinelli kan score endnu flere kasser over de næste uger med det meget fordelagtige kampprogram.

Podcasten til Premier Manager

For flere anbefalinger, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 2. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 2

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Andreas Pereira
Fulham
2.038.000
vs. Brentford

Fulhams nr. 18 er en pokkers god enabler til de næste par runder. Hans pris er i bund, men fra en plads på 10’er positionen bag Mitrovic, bør det kunne blive til mål og assists fra den 26-årige brasilianer. Han blev hentet til denne sæson i Flamengo, hvor han dog ikke var en målmaskine med blot to mål i 2022.

Den frække
Oleksandr Zinchenko
Arsenal
4.228.000
vs. Bournemouth

Der skal spares penge i forsvaret og på midtbanen, så man kan få råd til spillets dyre angribere, men lige præcis Oleksandr Zinchenko er værd at få råd til. Ukraineren spiller utrolig offensivt og centralt på banen, når Arsenal har bolden, og han ligner en spiller med masser af mål og særligt assists i sig.

Anførervalget
Erling Håland
Manchester City
10.474.000
vs. Newcastle

Skønt der er mange gode angrebsspillere, har anførervalget sjældent været lettere. Topscorer i første runde med to scoringer og også topscorer på xG i første runde med xG 2,17, gør Håland til det sikre og helt indlysende anførervalg.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Anbefalingsdysten; Vidførle vs. Nikolai

Fra runde 2 af kommer Vidførle og Nikolai med deres bedste anbefalinger til runden i de tre kategorier; Rundens billige anbefaling, rundens frække anbefaling og rundens anførervalg. Spillervæksten lægges sammen i hver runde, og den med den største samlede spillervækst i runden vinder den pågældende runde.

Vidførle 0 – Nikolai 0

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *