KLUBHUSET: Giv Messi anførerbindet!

Tirsdag kl. 19.00 er Champions League tilbage igen, og KLUBHUSET har vanen tro været alle holdene igennem og fundet frem til de mest interessante spillere

Champions Manager er det af fodboldspillene, hvor den gennemsnitlige rundevækst er klart højest. Det skyldes bl.a. at de dygtigste spillere er samlet i Champions League, men det skyldes også de store niveauforskelle mellem de store og de små landes deltagerhold. Den store rundevækst betyder, at man i Champions Manager bedre kan få succes med høje transferudgifter. Faktisk vil det ofte være en nødvendighed.

Anførervalg og hattrickpotentiale

I Champions Manager er der hver runde nogle potentielle hattrick-kandidater. Det er naturligvis en af dem, man skal have som anfører. Det er ofte de samme spillere, der holdes øje med; Messi, Ronaldo, Håland og sidste sæsons topscorer Lewandowski. Men i år er der ekstra mange spændende outsidere til anførerbindet i runde 1 i år: Lukaku, Mpabbe, Papu Gomez, Sterling/Aguero.

Når valget af anfører skal træffes, er det selvfølgelig relevant at se på den enkelte spillers scoringsevne, målform, hattrick-historik og sandsynligheden for at spillerens hold vinder. Lidt forenklet kan man stille kandidaterne op over for hinanden, som vist neden for.

Scoringsevne
(Antal mål i 19/20 sæsonen)
Øjeblikkelig målform
(Antal mål i 20/21 sæsonen)
Antal hattricks
(19/20 og 20/21 sæsonen)
Sandsynlighed for at spillers hold vinder
(Bookmakernes vurdering)
Messi44 kampe / 31 mål3 kampe / 1 mål3 stk.92%
Håland40 kampe / 44 mål3 kampe / 4 mål6 stk.46%
Ronaldo46 kampe / 37 mål3 kampe / 3 mål1 stk.65%
Lewandowski47 kampe / 55 mål3 kampe / 5 mål3 stk. 63%

Set i forhold til 1. runde vil Messi være det bedste anførervalg, men allerede til runde 2 vil man skulle overveje at sælge ham, når Barcelona tager til Torino og møder Juventus.

Netop den svære 2. rundekamp kan være argumentet for ikke at vælge Messi og i stedet f.eks. tage Lewandowski. Hør KLUBHUSETs optaktspodcast, hvor anførervalget også diskuteres samt mange flere spilleranbefalinger.

Budgetspillerne skal gøre plads til stjernerne

For at få råd til de store stjerner i angrebet skal der vælges nogle billige spillere. Neden for er listet de 5 bedste billige spillere ifølge KLUBHUSET. De har særlig fidus til de østrigske mestre fra FC Salzburg. RB Leipzigs lillebror, Salzburg, har flere interessant og billige spillere med masser af x-faktor.

Også de græske mestre fra Olympiacos frister KLUBHUSETs eksperter, da Olympiacos har startet med 3 sejre i de første 3 hjemmekampe og har holdt rent mål i alle 3 kampe.

Bedste forsvarsspiller til prisen
Mitchel Bekker
Paris SG
3.000.000
vs. Manchester United

I sidste sæsons Champions League gruppespil vandt PSG 5 af 6 kampe, og som det eneste hold holdt de rent mål i alle 5 kampe. Den normale venstreback Juan Bernat er skadet frem til næste år, så Mitchel Bakker er ny venstreback uden den umiddelbart store konkurrence.

Bedste målmand til prisen
Eduard Mendy
Chelsea
3.975.000
vs. Beşiktaş JK

Chelsea er kommet i en overkommelig gruppe, og klubbens nye målmand må forventes at kunne holde målet rent mod Krasnodar og sin gamle klub Rennes. Og så er han den billigste målmand af alle puljefavoritterne i Champions League.

Must Have
Giovanni Reyna
Dortmund
5.824.000
vs. RB Leipzig

“The american dream” er prissat så lavt, at man ikke bør stille et hold uden Reyna. Reyna har startet sæsonen forrygende som offensiv midt hos Dortmund, og har i de første 3 kampe scoret 1 mål og lavet 4 assists.

Bedste midtbanespiller til prisen
Phil Foden
Manchester City
4.000.000
vs. FC Porto

Foden er ved at være fast mand hos City – så fast som man ihvertfald kan blive under Guardiola. Fodens målfrekvens har været fin i 2020 og i den nye sæson har han scoret 2 gange i de første 4 kampe. I snit laver Foden et mål eller en assist pr. 95 min han er på banen for Manchester City.

Bedste angrebsspiller til prisen
Patson Daka
FC Salzburg
3.500.000
vs. Lokomotiv Moskva

Den Zambiansk angriber på kun 22 år har taget over efter Håland på den fremskudte angrebsposition. Det resulterede i sidste sæson i 27 mål og 12 assists, og i denne sæson har han allerede scoret 11 mål og lavet 4 assists i sæsonens første 7 kampe.

 

KLUBHUSETS 11 foretrukne

Klubhuset's hold til Champions League

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten – og hvis du er på jagt efter “nem” vækst, så tjek vores liste over straffeskytter fra de største ligaer.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *