Klubhuset: Glem Chelsea, gå med City

1. runde af Premier Manager – Forår 2020 står for døren. Klubhuset er gået i studiet for at diskutere, hvordan dit managerhold kommer godt fra land. Tiltroen til Chelsea deler dog vandene.

Holdets nye podcast-kanal Klubhuset giver dig i denne uge den ultimative guide frem mod 1. runde i Premier Manager – managerspillet baseret på Premier League.

Chelsea risikerer at skuffe

Mange managers har kastet deres kærlighed over Tammy Abraham (7.500.000) og Chelsea forud for spilstarten i Premier Manager. I følge den ene halvdel af studiet, risikerer man dog at brænde nallerne på de blåbluset. Chelsea møder Burnley på hjemmebane i 1. runde af managerspillet, men har kun vundet én af de sidste fire hjemmekampe mod gæsterne.

Derudover har Chelsea haft problemer med at skabe kampene på hjemmebane, hvor de i december tabte til både Southampton og Bournemouth. Hør mere i podcasten, hvor værtsparet Frederik Ingemann & Andreas Vidførle-Pedersen i samarbejde sætter et hold forud for 1. runde.

Tre skarpe fra Klubhuset

Den billige
Ismaila Sarr
Watford
2.500.000
vs. vs Bournemouth

Bournemouth har blot præsteret ét point i de seneste fire kampe, mens gæsterne fra Watford har hentet hele 10 point. Udeholdets succes skyldes blandt andet Ismaila Sarr, der har lavet to mål og én assist og registeret flere afslutninger og expected goals end nogen anden midtbanespiller i perioden” – Frederik Ingemann

Den frække
Djibril Sidebe
Everton
3.500.000
vs. vs Brighton

“Everton har siden trænerskiftet hentet 7 point og to clean sheets i tre hjemmekampe. Derfor er der god værdi i Sidebe, der står som forsvarer, men har spillet på højrekanten flere gange under den nye træner. Fire assists i de seneste ni kampe er det tilmed blevet til” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Den uundgåelige
Kevin de Bruyne
Man City
8.000.000
vs. Aston Villa

“Trods det høje prisskilt er Kevin de Bruyne et “must have”. Belgieren vækstede tredje mest af alle i efteråretspillet, og modsat de to foran ham, koster han under 10 millioner og står som midtbanespiller. City-manden er endda særligt varm for tiden. De seneste fem kampe har kastet fire mål og tre assists af sig” – Frederik Ingemann

 

Hør alle anbefalinger i podcasten her:

Abonner på podcasten

           

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset, så husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Du kan også melde dig ind i Facebook-gruppen KLUBHUSET, hvor gode råd til managers i nød aldrig er langt væk.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
4 kommentarer
 • Claus Skov8. januar 2020 kl. 12:14

  Chelsea-Burnley analysen er jeg ikke enig i. Burnley har i første halvdel af sæsonen som det eneste hold lagt sig ned mod BigSix.. 4 mål scoret. 19 gået ind og 0 point. Det eneste hold som ikke har fået point mod BigSix. De koncentrerer sig om at få point mod de andre 13 hold og det har de gjort godt. Scoret mod 11 af de 13 og kun ladet max 1 mål gå ind i 9 af kampene. Abraham er et godt køb til første runde. Med mindre man forventer endnu en Leicester-massakre af Southampton så er det selvfølgelig en Leicester-angriber man skal have.

 • Lasse Hovgaard8. januar 2020 kl. 13:06

  Har Everton fyret Emery😂

  • Frederik Ingemann8. januar 2020 kl. 14:09

   Naturligvis ikke. En fortalelse fra min side. Det er, hvad der sker, når man jonglerer rundt med fyrringerne i Arsenal og Everton. Beklager 😉

 • Brian L9. januar 2020 kl. 13:30

  Godt at have jer tilbage boys!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *