Klubhuset overrasker: Sjælden god værdi hos bundprop

Klubhuset spotter til 5. runde i Premier Manager Forår flere interessante spillere med X-Faktor hos Premier Leagues suveræne bundprop, Sheffield United. Hør hvorfor i podcasten.

Tirsdag aften klokken 19 fløjtes 5. runde i Premier Manager i gang. Klubhuset har været i studie, hvor de deler ud af deres overvejelser og anbefalinger til den kommende runde.

Her ytrer værterne Frederik Ingemann og Andres Vidførle overraskende stor fidus til flere Sheffield United-spillere, mens også Leeds får pæne ord med på vejen. Og så er Uniteds Edison Cavani måske et bedre køb end ved første øjeblik?

Høre mere i podcasten, når Klubhuset analysere den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Brug startopstillingen!

I det tætpakkede kampprogram kan meget være vundet ved at orientere sig mod rundens første kamp, så man kender startopstillingerne på forhånd. I denne runde spilles hele to kampe samtidigt med starten på runde 5. I den ene kamp tager Sheffield United imod West Bromwich, mens Wolves i den anden kamp får besøg af Arsenal.

I podcasten, som du finder nedenfor, diskuterer Klubhuset, hvilke spillere i Premier Manager, som er værd at kigge efter i startopstillingerne.

Klubhusets anbefalinger

Vi har samlet tre af podcastens anbefalinger til Premier Manager her.

Den billige
Jayden Bogle
Sheffield United
5.226.000
vs. Crystal Palace

“Sheffield United har med to sejre i de seneste fire kampe fået lidt tiltrængt medvind inden bunddysten mod West Brom, der derimod er i en ringe forfatning. Bogle spiller venstre wingback for hjemmeholdet og har præsteret to mål i blot otte kampe” – Frederik Ingemann

Den frække
Stuart Dallas
Leeds
3.722.000
vs. Everton

“Leeds-forsvareren har i de seneste kampe nærmest spillet offensiv midtbane, hvilket resulterede i et scoring senest” – Andreas Vidførle.

Kaptajnen
Mo Salah
Liverpool
10.874.000
vs. Brighton

“Den egyptiske målmaskine fik atter gang i målscoringen efter en længere pause med to mål i sidste runde. Kender vi Salah ret, fortsætter han i den kommende runde, hvor Liverpool har en fordelagtig hjemmekamp mod Brighton”.

Værternes fælles hold

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • Christian2. februar 2021 kl. 13:01

  Navngivningen er vist gået galt. Hverken efterår eller 2020. Tak for god podcast!

  • Jens Poulsen2. februar 2021 kl. 13:23

   Det har du da ret i 🙂 Det er rettet nu.
   Mvh Jens, Holdet.dk

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *