Klubhuset overrasker: Stor tiltro til målløs angriber

3. runde i Premier Manager fløjtes igang i weekenden. Klubhusets er klar med deres optakt til den kommende runde i managerspillet til Premier League.

Det boomer med spændende spillere til 3. runde i Premier Manager! Det er dommen i podcasten Klubhuset, som ser frem mod den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League. Især forsvarsspillerne i Wolves og Burnley tilbyder i følge duoen værdi til prisen.

Og så har Andreas og Frederik kastet deres kærlighed over en fortsat målløs angriber, som de mener, er det bedste bud på en hattrickskytte i den kommende runde af managerspillet til Premier League. Lyt med her:

Abonner på podcasten her:
Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

X-Faktor til billige penge i forsvaret

I den bagerst kæde finder man til den kommende runde i Premier Manager mange spillere med X-Faktor og rent bur-potentiale til en billig pris. Eksemepelvis Wolverhamptons dødboldsspecialist Romain Saiss (2.740.000), som scorede i 1. runde af Premier Manager og modsat tidligere år er kategoriseret som forsvar fremfor midtbane. I forsvaret finder man også Chelseas Reece James (3.760.000), som både scorede og assisterede i runde 1, der matchede Trent Alexander-Arnold på expected assists, når han spillede i sidste sæson.

Her har vi udvalgte tre af Klubhusets guldkorn

Klubhusets kup

Den billige
Romain Saiss
Wolves
2.740.000
vs. West Ham

“Wolves modstandere de kommende runder tæller West Ham, Fulham & Leeds, så der er gode muligheder for vækst. Særligt i defensiven, hvor Wolves lukker godt af. Blandt andet takket være Saiss, der også udgør en dødboldstrussel, som resulterer i et par mål hver eneste sæson” – Frederik Ingemann

Den frække
Donny van de Beek
Man United
7.467.000
vs. Watford

“Der er ingen grund til at tro, at scoringen senest var et tilfælde. Donny van der Beek har de senest tre år i Ajax været garant for en scoring i mere end hver fjerde kamp, krydret med et hav af assists. Hollænderen spiller sig langsomt, men sikkert ind i Uniteds startopstilling” – Andreas Vidføre-Pedersen.

Kaptajnen
Timo Werner
Chelsea
8.540.000
vs. West Bromwich

“Selvom det endnu ikke er blevet til mål i Premier League, har Werner vist sig flot frem. Tyskeren har trukket to straffespark de første to runder og haft flere gode muligheder. Nu venter West Bromwich, der har indkasseret otte mål de første to kampe. Det er guf for Werner, der i Bundesligaen scorede sine mål mod bundholdene” – Frederik Ingemann

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *