Klubhuset sætter sin lid til Everton

6. runde i Premier Manager indbyder ikke til de store udskiftninger, men særligt ét hold bryder med det billede: Everton. Hør Klubhusets optakt til managerspil her.

Weekendens runde i Premier Manager kan meget vel beskrives som stilhed før stormen. Fra 7. runde bliver Chelsea nemlig uundværligt inventar på ethvert managerhold i Premier Manager.

Derfor gælder det om ikke at spænde ben for sig selv i den kommende runde af managerspillet baseret på Premier League. Heldigvis står den ambition ikke i vejen for at jage guldet.

Billige Toffees

Everton har fået en glimrende sæsonstart og den ser ud til at blive endnu bedre i weekenden, hvor Norwich kommer på besøg. Gæsterne står med nul point og har indkasseret 14 mål i de første fem kampe, hvilket er flest af alle. Det tyder således på, at Evertons offensive spillere går en stor runde i møde.

Andros Townsend og Abdoulaye Doucoure har allerede skudt sig ind på radaren hos de fleste, men hvad med vikaren Salomon Rondon? Klubhuset kaster lys over Premier Managers interessante spillere.

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Klubhusets favoritter

Den billige
Conor Gallagher
Crystal Palace
3.981.000
vs. Liverpool

“Lejesvenden fra Chelsea har åbnet sæsonen med et brag. To mål og én assist i de første fem kampe. Målt på xG og xA burde det endda være blevet til endnu mere. Det kan meget vel også blive i de kommende runder, hvor Palace har et overkommeligt kampprogram” – Andreas Vidførle.

Den frække
Salomon Rondon
Everton
10.100.000
vs. Arsenal

“Rondon er vendt tilbage til Premier League og bliver kastet i ilden med det samme, da både Cavert-Lewin og Richarlison døjer med skader. Rondon præsterede 0,7 xG per 90 minutter i den bedste russiske liga i seneste sæson, så forhåbentlig viser han samme takter mod Norwich” – Frederik Ingemann.

Kaptajnen
Cristiano Ronaldo
Man United
9.988.000
vs. Aston Villa

“Der var store forventninger til Ronaldos retur til Premier League, men med tre mål i sine første to kampe har portugiseren alligevel overgået dem. Mon ikke, at det fortsætter mod Aston Villa? Det tror vi” – Andreas Vidførle.

Fællesholdet

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *