Klubhuset sætter sin lid til Everton

6. runde i Premier Manager indbyder ikke til de store udskiftninger, men særligt ét hold bryder med det billede: Everton. Hør Klubhusets optakt til managerspil her.

Weekendens runde i Premier Manager kan meget vel beskrives som stilhed før stormen. Fra 7. runde bliver Chelsea nemlig uundværligt inventar på ethvert managerhold i Premier Manager.

Derfor gælder det om ikke at spænde ben for sig selv i den kommende runde af managerspillet baseret på Premier League. Heldigvis står den ambition ikke i vejen for at jage guldet.

Billige Toffees

Everton har fået en glimrende sæsonstart og den ser ud til at blive endnu bedre i weekenden, hvor Norwich kommer på besøg. Gæsterne står med nul point og har indkasseret 14 mål i de første fem kampe, hvilket er flest af alle. Det tyder således på, at Evertons offensive spillere går en stor runde i møde.

Andros Townsend og Abdoulaye Doucoure har allerede skudt sig ind på radaren hos de fleste, men hvad med vikaren Salomon Rondon? Klubhuset kaster lys over Premier Managers interessante spillere.

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
1370
1. Jose Sa
Wolverhampton
3.757.000
1290
2. Ollie Watkins
Aston Villa
8.326.000
1148
3. Hee-Chan Hwang
Wolverhampton
3.534.000
-2307
1. Conor Bradley
Liverpool
2.687.000
-1973
2. Curtis Jones
Liverpool
3.722.000
-1382
3. Darwin Nunez
Liverpool
7.790.000
Skift ud

Klubhusets favoritter

Den billige
Conor Gallagher
Crystal Palace
3.981.000
vs. Liverpool

“Lejesvenden fra Chelsea har åbnet sæsonen med et brag. To mål og én assist i de første fem kampe. Målt på xG og xA burde det endda være blevet til endnu mere. Det kan meget vel også blive i de kommende runder, hvor Palace har et overkommeligt kampprogram” – Andreas Vidførle.

Den frække
Salomon Rondon
Everton
10.100.000
vs. Arsenal

“Rondon er vendt tilbage til Premier League og bliver kastet i ilden med det samme, da både Cavert-Lewin og Richarlison døjer med skader. Rondon præsterede 0,7 xG per 90 minutter i den bedste russiske liga i seneste sæson, så forhåbentlig viser han samme takter mod Norwich” – Frederik Ingemann.

Kaptajnen
Cristiano Ronaldo
Man United
9.988.000
vs. Aston Villa

“Der var store forventninger til Ronaldos retur til Premier League, men med tre mål i sine første to kampe har portugiseren alligevel overgået dem. Mon ikke, at det fortsætter mod Aston Villa? Det tror vi” – Andreas Vidførle.

Fællesholdet

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *