Klubhuset: Vælg Chelsea til transfer-fattig runde

11. runde af Premier Manager står for døren. Klubhuset deler ud af deres overvejelser til en runde uden de oplagte nyerhvervelser.

Riyad Mahrez og Edinson Cavani skød sig ind på radaren i seneste runde, men berettiger det til køb? Og har West Ham-spillerne omsidder nået deres udløbsdato i Premier Manager?  Det er nogle af emner, når Klubhuset kigger frem mod den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

I denne runde sidder Aston Villa og Newcastle over, så det er oplagt at sælge disse – og så byder søndagen på et klassisk london-derby mellem Arsenal og Tottenham. Men Klubhuset tror mere på en anden London-klub.

Hør flere anbefalinger og overvejelser til den kommende runde i Premier Manager i podcasten her:

Hvis du overvejer at vælge en straffesparskytte, så kan du passende se, hvem der tager straffespark i Premier League.

Klubhusets fiduser

Den billige
Darnell Furlong
West Bromwich
4.755.000
vs. Leicester City

“Furlong er trods sin position på wingbacken West Bromwich’ mest chanceskabende spiller. Det er på trods af, at han næsten kun producerer chancer på hjemmebane. 1,3 expected assists er det blevet til i de første fem hjemmekampe. Lovende forud for besøget af Palace” – Frederik ingemann

Den frække
James Ward-Prowse
Southampton
4.842.000
vs. Brighton

“Englænderen og Southampton er i glimrende form. Klubben har hentet 10 point i de seneste 5 kampe, hvor Ward-Prowse i samme periode har scoret hele 4 mål” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptajnen
Kevin de Bruyne
Man City
9.566.000
vs. Fulham

“Det blev til to assists senest, men belgieren har meget mere sig i. Ingen City-spillere er kommet til flere og større chancer end Kevin de Bruyne, der dog ikke har formået at udnytte dem endnu. Vi ved heldigvis, at sparketeknikken intet fejler” – Frederik Ingemann

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *