Klubhuset: Spar penge når du handler i Berlin

Når dit budget på 50 mio skal finansiere 11 spillere til dit Bundes Managerhold og de første 12 mio bliver brugt på uundgåelige Robert Lewandowski, er det vigtigt, at spare penge på flere af de andre positioner.

I Bundes Manager er det heldigvis – traditionen tro – muligt at finde flere interessante spillere til nogle billige penge.

Berlin har i flere år været en populær shoppingby for danskerne. I forårets Bundes Manager bør den også være managerspillernes foretrukne shoppingby, for det vrimler med billige spillere fra begge hovedstadsklubber.

Hertha Berlin er Andreas’ (Klubhuset) fidus til 1. runde. Vinderen af Bundes Manager efterår, Patrick Brems, har også valgt at satse på klubben med de store ambitioner.

Hertha Berlin starter hjemme mod Schalke 04, inden der i runde 2 og 3 venter udekampe mod bundholdene Armenia Bielefeld og FC Köln. Du kan i Klubhuset Solo høre, hvilke Hertha spillere den forsvarende mester Patrick Brems anbefaler. Patrick Brems har også en spændende fidus til en af RB Leipzigs offensive spillere.

Lillebror er også interessant

Det er ikke kun Hertha Berlin spillerne der er attraktive til første runde. Sæsonens positive overraskelse Union Berlin har også flere spillere som kan erhverves til et beskedent beløb. Bundesligaens nr. 6 starter ude mod Werder Bremen og tager i runde 2 imod Wolfsburg.

På målmandsposten er Andreas Luthe (4,5) interessant, da han er blandt ligaens billigste målmænd. På midtbanen får man igen den offensive højre kant Sheraldo Becker (3,0) billigt. I angrebet er der også værdi at finde, da angriberen Taiwo Awoniyi kun koster 3 mio.

Du kan høre alle anbefalingerne fra Andreas Vidførle-Pedersen ved at høre den nye 10 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

 

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Alexander Schwolow
Hertha Berlin
4.500.000
vs. Schalke 04

Hertha Berlin er den fjerde største favorit til runde 1, når kriseramte Schalke 04 kommer på besøg. Det er 39 kampe siden at Schalke har vundet en kamp i Bundesligaen, og det er lige den slags modstandere, man ønsker at ens målmand skal møde. Schwolow har ydermere 3 rene mål bag sig i sæsonens første 13 kampe.

Forsvarsspiller
Ryan Sessegnon
Hoffenheim
3.133.000
vs. Eintracht Frankfurt

På blot 10 kampe for Hoffenheim i efteråret scorede den unge Tottenham lejesvend 2 mål og lavede 2 assists. De defensive egenskaber er ikke de bedste, men som Bundes manager kan man glæde sig over, at Ryan Sessegnons offensive færdigheder er blandt Bundesligaens bedste – for forsvarsspillerne.

Midtbanespiller
Florian Grillitsch
Hoffenheim
5.033.000
vs. Stuttgart

Den unge østriger er ikke en man normalt forbinder med mål. Grillitsch har normalt spillet på den defensive midtbane eller i forsvaret. I efteråret prøvede den nye Hoffenheim træner Sebastian Hoeneß dog unge Florian på den offensive midtbane, og det har været en succes. Det blev til 2 mål og nogle virkelig gode præstationer.

Angrebsspiller
Matheus Cunha
Hertha Berlin
6.000.000
vs. Schalke 04

Herthas topscorer er brasilianske Cunha, der har scoret 6 mål i sæsonen. Han har ligeledes lavet 2 assists og mod et Schalke hold, som har lukket 23 mål ind i 6 kampe i denne sæsons Bundesliga, kan det bliver rigtig sjovt at have det unge stjerneskud på holdet.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *