Klubhuset sprænger budgettet og køber to “upopulære” spillere

Manchester Citys spillere bliver solgt på grund af de kommende ugers forventede rotation. I stedet kommer der nye spillere ind fra Arsenal, Liverpool, Wolves og ikke mindst Leicester.

Klubhusets hold har tur i den i øjeblikket og ligger på en øjeblikkelig 40. plads. Det er dog en særdeles interessant runde, der er i vente i Premier Manager – Forår 2021, hvor Manchester Citys rotation og manglen på oplagte anførervalg gør runden både svær og yderst spændende.

Husk også rundestarten er allerede fredag aften og glem ikke, at der også er spilstart for rundespillet til Premier League inde på Lynholdet.

Farvel til Manchester City og goddag til Arsenal, Leicester, Liverpool og Wolverhampton

Manchester Citys kommende modstandere hører til blandt de mere attraktive, men med mesterskabet halvt hjemme, en vigtig Champions League returkamp i Dortmund samt både finale i Carobao Cup og fortsat deltagelse i FA Cup’en, er der masser af rotation i vente på Pep Guardiolas mandskab. Normalt er rotation ikke ensbetydende med, at man skal holde sig fra et holds spillere, men lige præcis Citys rotation er så uigennemskuelig, at man muligvis gør klogest i at finde alternative veje, når der skal point ind på managerkontoen.

I stedet kigger Klubhuset mod særligt Arsenal, der går et par gode kampe i møde mod Sheffield United og Fulham. Men også Liverpool og Wolverhampton møder rækkens bundhold i de kommende uger.

Klubhusets helt store fidus til de kommende mange ugers Premier Manager er Brendan Rodgers Leicester-mandskab. Det er også her, at Klubhuset i denne uge lægger 17 millioner for bare to spillere. Men det er ikke hvem som helst, som der har fundet vej til fællesholdet i denne uge. Lyt til podcasten og hør ugens anbefalinger.

Podcasten til denne runde

For flere anbefalinger lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres hold til runde 14. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 14

Klubhusets anbefalinger

"Den billige"
Cedric Soares
Arsenal
6.094.000
vs. Southampton

“Cedric Soares kommer i de kommende uger til at vikariere for Tierney på venstre back. Netop venstre back er en af de positioner, hvor Arsenal skaber alle flest chancer fra, og det bør føre til assist for afløseren. Særligt med tanke på de lette modstandere i de næste par kampe.” – Frederik Ingemann

"Den frække"
James Maddison
Leicester
6.794.000
vs. Manchester Utd

“West Ham har målt på xG haft heldet med sig i de seneste kampe. Nu møder de et Leicester-hold med Maddison tilbage – en Maddison, der har scoret 5 mål og lavet 3 assists i hans seneste 10 kampe.” – Frederik Ingemann

"Bedste anfører"
Alexandre Lacazette
Arsenal
6.826.000
vs. Sheffield United

“For få runder siden scorede Iheanacho hattrick mod Sheffield United. Nu står Arsenals topscorer over for Premier Leagues nok svageste hold i øjeblikket. Franskmanden har lavet 11 sæsonmål og vil have gode muligheder for at lave sit 12.” – Frederik Ingemann

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *