Klubhuset til spilstarten: Prioriter Manchester-klubberne

Tirsdag starter Premier Manager Forår! Klubhuset bobler af entusiasme, når de ser frem mod 1. runde i managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League. Hør deres tips her.

Gik efterårets Premier Manager ikke efter planen kan du heldigvis spejde muligheden for oprejsning rundt om hjørnet. Tirsdag starter managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League – Premier Manager – Forår 2021.

Klubhuset varmer op til 1. runde i managerspillet, hvor de får besøg af en god ven af podcasten og nykårede 7. plads i Premier Manager Efterår, Morten Østergaard. Han kalder starten på denne omgang af Premier Manager for den mest interessante i årevis. Hør trioens anbefalinger her.

Fokus på dobbelt runder

Flere af klubberne skal i aktion to gange i de første runder af Premier Manager Forår. I 1. runde er det Everton, Wolverhampton og Aston Villa, der spiller to kampe. Runden efter er det City, United og Liverpool. Klubhuset og Østergaard ser nærmere på de gode muligheder, men også de slemme faldgruber ved dobbelt runder i managerspillet.

Hør hvordan de lægger strategien an og hvor de stiller sig i forhold til Kevin de Bruyne, Bruno Fernandes eller begge to. Du finder podcasten her eller i din foretrukne podcast-app.

Se Klubhusets hold – og følg med undervejs

Til den nye sæson af Premier Manager sætter Frederik og Andreas et fælleshold ved navn “KLUBHUSET” på en  brugerkonto af samme navn. Du kan ansøge profilen som ven, hvis du gerne vil følge Klubhusets udvalgte hver runde. Frederik og Andreas vil også dedikere tid i podcasten til at vende de konkrete beslutninger og udskiftninger på det fælles managerholdet.

Her er Klubhusets hold til 1. runde i Premier Manager Forår.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *