Klubhuset vover: Opsøger lykken ved Pep-rouletten

City-spillerne frister i de kommende runder af managerspillet, men tør du løbe risikoen? Klubhuset vender situationen og ser nærmere på 8. runde i Premier Manager.

Når Klubhuset deler ud af sine anbefalinger til weekendens runde i Premier Manager, kredser samtalen sig om to klubber, som hidtil i sæsonen ikke har fyldt i overvejelserne. Det ændrer sig dog nu. Manchester City i det dyre prisleje og Southampton i det billigere går nogle attraktive kampe i møde. Det har Ingemann og Vidførle i sinde af profitere af. Hør deres anbefalinger og argumenterne bag til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Fantastisk farlig flirt

Manchester Citys gode kampprogram kommer altid som lige dele velsignelse og forbandelse i Premier Manager. Indstiller man sin spåkugle på samme kanal som Pep Guardiola, plejer en City-satsning at være meget indbringende. Ofte kan det dog også ende i -5.000 og en plads på bænken for ens dyrt købte spillere. Er det risikoen værd? Den diskussion tager Klubhuset op i optakten til 8. runde i Premier Manager. Eksperterne lader sig overbevise, men kan de overbevise dig? Lad det komme an på en prøve i seneste afsnit af podcasten:

Anbefalingerne

Den billige
Mohammed Salisu
Saints
7.061.000
vs. Aston Villa

“Southampton går efter nogle svære runder et meget fordelagtigt kampprogram i møde. Salisu er et åbenlyst og langtidsholdbart valg, som frigør penge til offensiven” – Andreas Vidførle.

Den frække
Riyad Mahrez
Man City
11.393.000
vs. Everton

“Mahrez er startet i Citys seneste fire hjemmekampe mod Burnley og i de seneste to er det blevet til sammenlagt fem mål. Desværre er en startplads ikke garanteret, selvom det er min forventning. Mahrez er således et sats, men med utroligt stort potentiale” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Mohamed Salah
Liverpool
10.161.000
vs. Watford

“En formstærk Premier League-topscorer med seks mål og tre assists i syv kampe møder en oprykker. Mere kompliceret behøver man ikke gøre kaptajnvalget i denne runde” – Andreas Vidførle.

Fællesholdet

Top 3: køb
Handel lukker om:
345
1. Bryan Mbeumo
Brentford
5.404.000
278
2. Nathan Collins
Brentford
2.809.000
260
3. Mikkel Damsgaard
Brentford
3.354.000
-330
1. William Saliba
Arsenal
4.865.000
-204
2. Ian Maatsen
Aston Villa
2.703.000
-165
3. Tyler Dibling
Southampton
2.074.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *