Klubhusets bud på Serie A’s stjerner, “enablere” og “must haves”

For første gang kommer Swushs Managerspil til støvlelandet. Klubhuset har allieret sig med Serie A ekspert og journalist Christian Nørgaard forud for 1. runde af Serie A manager og sammen har de sat et slagkraftigt hold til spilstart.

Det gælder om at bruge pengene rigtig i managerspil. I Serie A manager kunne det meget vel være på de offensive spillere. Rene mål er der ikke så mange af som i eksempelvis Spanien, da målsnittet i Italien er helt oppe på Bundesliga-niveau. Det betyder, at midtbanespillerne og angriberne som udgangspunkt bør prioriteres højere end målmand og forsvar.

Top mod bund i runde 1

Serie A sæsonen starter med en runde 1, hvor Serie A’s 10 bedste hold møder Serie A’s 10 dårligste hold. Sådan ser det ihvertfald ud, når man kigger på kampprogrammet til runde 1, og det betyder, at der ikke er nogle af de mindre hold, der starter med et attraktivt startprogram.

Tre af de ikke traditionelle tophold i Italien starter imidlertid ud som favoritter i runde 1. Det er klubberne Cagliari, Bologna og Sassuolo. Fælles for de tre klubber er det, at de i 2 af de første 3 runde er favoritter. Der er derfor særlig grund til at kigge mod netop de tre klubberne, når ens “enablere” (en spiller der gør en anden spiller mulig) skal findes ligesom der også er billig x-faktor at hente hos de tre hold.

Hør podcasten her

Lyt til podcasten og hør mange flere spilleranbefalinger fra Klubhuset og Serie A ekspert Christian Nørgaard. Du kan høre podcasten her:

 

Følg med i Serie A med podcasten “Baggios Pisk”

Har du brug for indsigt i Serie A og anbefalinger til de kommende runder i Serie A Manager, har Klubhusets gæst Christian Nørgaard podcastserien “Baggios Pisk”, der hver uge stiller skarpt på Serie A. I podcasten vil der også for tid til anden blive kigget nærmere på interessante spillere i forhold til Serie A Manager.

4 anbefalinger til 1. runde

Målmand
Alessio Cragno
Cagliari
6.360.000
vs. Venezia

Der bliver scoret mange mål i Serie A, og klubberne vinder ikke mange sejre til 0. Det kan derfor være en god idé, at spare lidt penge på målmandsposten, hvor Cagliaris målmand Cragno er bedste bud blandt de billigere målmænd. Cagliari er favorit i både runde 1 og 3, hvor de spiller hjemme på Sardinien.

Forsvarsspilleren
Robin Gosens
Atalanta
3.903.000
vs. Napoli

Det blev til 11 mål og 6 assists for wingbacken i sidste sæsons serie A. Tyske Gosens spiller langt fremme på den venstre kant og tager et hav afløb ind i feltet. Når Gosens sidste sæsons mål og assists vil han med sejrsbonus og “rent-mål”-bonus blive den af de dyre spillere, hvor man får mest størst spillervækst pr. betalt million.

Midtbanespilleren
Filip Djuricic
Sassuolo
6.487.000
vs. Sassuolo

Sassuolo har i de seneste serie A været blandt de bedre mandskaber, og det er derfor et scoop når man får holdets 10’er og offensive midtbanespiller Filip Djuricic til kun 3,5 mio. Djuricic er valgt af 1% af spillerne, men lavede 5 mål og 4 assists i sidste sæson. Faktisk underpræsterede han både på xG (6,80) og xA (6,25), så der er håb for mere.

Angriber
Victor Osimhen
Napoli
5.500.000
vs. Venezia

Napoli er 1. rundes største favorit og her finder man den Osimhen, der på blot 1576 minutters fodbold i sidste sæson scorede 10 mål og lavede 3 assists. Osimhen bør starter som 9’er for pizzabyens hold og med en xG90 på 0,61 lugter det af en god sæsonstart for Osimhen og hans helt store gennembrud.

Klubhusets hold til runde 1

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *