Klubhusets dom: Man City er et must – Agüero er jokeren

Midtugen byder på 13. runde af Premier Manager. Klubhuset har ser Man City som et must, men udtrykker skepsis ved Aston Villa trods et suverænt kampprogram. Hør optakten til managerspillet her.

Knap er sidste runde af Premier Manager slut før en ny begynder. Tirsdag lyder startfløjtet til 13. runde i managerspillet baseret på Premier League. Klubhuset ser i deres seneste afsnittet af podcasten nærmere på den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League.

Hør deres  anbefalinger til runden her, hvor Man City er i høj kurs.

Villas kampprogram snyder

Aston Villa går i de kommende runder nogle – på papiret – meget attraktive kampe. Udfordringen er, at Villa har haft ualmindeligt svært ved at slå de mindre hold, mens topholdene er blevet besejret på stribe. Det får Klubhuset til at trække følehornene til sig i Premier Manager.

Hør mere i podcasten.

Klubhusets anbefalinger

Vi har samlet tre af podcasten anbefalinger.

Den billige
Tariq Lamptey
Brighton
3.691.000
vs. West Ham

“Brightons wingback meldes tilbage i træning og får i de to kommende kampe rig mulighed for at vise sine offensive kvaliteter. I sine 10 kampe har Lamptey både scoret og assisteret” – Frederik Ingemann

Den frække
Pascal Gross
Brighton
3.864.000
vs. Fulham

“Gross har erobret straffesparkstjansen hvilket har resulteret i to mål i de seneste tre kamp. Derudover er det blevet til en håndfuld afslutninger og flere chanceskabende afleveringer” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptajnen
Kevin de Bruyne
Man City
9.825.000
vs. West Brom

“Kevin de Bruyne har med fem expected goals og fire expected goals i 10 kampe Citys mest målfarlige spiller i denne sæson. Det lover godt til kampen mod West Bromwich, der har indkasseret mere end to mål per kamp i snit” – Frederik Ingemann

Få flere managertips i podcasten Klubhuset. De to værter Frederik Ingemann og Andreas Vidførle guider dig gennem hver runde i Premier Manager på Holdet.dk.

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *