Klubhusets dom: Vigtigste runde i managerspillet nogensinde

Lørdag starter dobbelt runden over dem alle! Hele 17 hold skal i aktion to gange. Det er derfor en afgørende runde, vi har i vente i Premier Manager. Måske endda den vigtigste nogensinde? Hør Klubhusets anbefalinger her.

Dobbelt runder er ikke et nyt fænomen i Premier Manager, men intet er som det plejer i 9. runde af managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League. Hele 17 af 20 hold i kamp to gange i runden. Med så mange forskellige muligheder i spil kan den kommende runde i Premier Manager ikke undgå at forårsage store forskelle. Hør Klubhusets tanker om runden her.

Everton og Tottenham som katapult – eller faldlem

Særligt to hold kommer til at afgøre, hvordan 9. runde falder ud for dig og dine konkurrenter. Både Everton og Tottenham har suveræne kampprogrammer, og med marginalerne på deres side kan spillere, som Dominic Calvert-Lewin og Harry Kane vende op og ned på hele managerspillet. Både Everton og Tottenham har dog vist svaghedstegn, så måske er fidusen at kigge andre veje? Uanset hvad, bliver det vigtigt at ramme rigtigt. Klubhuset har stærke holdninger til sagen, men de er bestemt ikke enige.

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Mbaye Diagne
West Brom
4.140.000
vs. Liverpool

“Diagne har taget Premier League med storm! I sølle fem kampe har han registeret 2,9 xG og endda fået underkendt mål på tætte VAR-kendelser. Med et fornuftigt kampprogram og sin billige pris, er han rigtig spændende” – Andreas Vidførle.

Den frække
Lucas DIgne
Everton
9.291.000
vs. Brentford

“Digne har med 13 assists i 51 kampe over de seneste to sæsoner et enorm potentiale imod det henholdsvis mest og tredje mest indkasserende hold i 2021, Southampton og West Brom” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Harry Kane
Tottenham
10.448.000
vs. Burnley og Fulham

“Tottenham er i krise, men med to nemme modstandere og sprængfyldt med selvtillid fra Europa League, må det vende nu. Vi kender alle Kanes potentiale og har han heldet med sig, bliver det en rigtig sjov runde som Kane-ejer” – Andreas Vidførle.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Fællesholdet

Klubhuset har haft medvind på deres hold i fællesskab, der inden runden ligger nummer 181. Her er deres hold til 9. runde i Premier Manager.

Hvis du vil have flere tips, så læs mere optakter til Premier Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *