Klubhusets tip: Uhørt mange scoops i Liverpool

I weekenden ruller klubfoldbolden atter i England. Klubhuset ser frem mod 9. runde i Premier Manager, hvor de har fidus til Liverpool og en ellers flittigt solgt Harry Kane. Hør optakten til managerspillet her.

Vi sætter pris på landsholdspauserne og vi sætter pris på, når de slutter. Så er det nemlig atter tid til at nørde managerspil.

Det er netop dét Klubhuset gør i deres seneste podcast, hvor de stiller skarpt på 9. runde i Premier Manager.  I optakten til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League kan du blandt andet høre om Liverpool-scoops, clean sheet-potentiale i Chelsea og hvorfor tiden ikke er inde til at sælge Harry Kane.

Keeper-guld i sigte?

Målmandsposten er konsekvent den position på banen, der trender mindst. Måske fordi at de, i modsætning til angribere, midtbanespillere og i nogen tilfælde forsvarer, ikke har den X-Faktor der sætter væskt på kontoen.

Til den kommende runde i Premier Manager er der dog to målmænd, der skiller sig ud fra mængden. Den ene er Crystal Palaces Vincent Guita, der i de næste tre runder står overfor rækkens mindst målfarlige mandskaber i Burnley, udesvage Newcastle og oprykkeren West Bromwich. Den anden og dyrere mulighed er Chelseas nyerhvervelse Edouard Mendy, der har holdt buret rent i hele seks af otte kampe. Finder én af disse vej til dit Premier Manager-hold?

Hør mere i podcasten her.

Tre skarpe til runden

Vi har samlet tre af podcasten øvrige anbefalinger til 9. runde i Premier Manager.

Den billige
Joel Matip
Liverpool
3.424.000
vs. Leeds United

“Med van Dijk og Gomez ude med tilsyneladende langvarige skader er vejen til spilletid banet for Matip, der tilmed har vist sig at være Liverpools primære våben på dødbolde i van Dijks fravær” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Den frække
Eberechi Eze
Crystal Palace
8.371.000
vs. Everton

“Eze har haft en stille introduktion til Premier League, men fik åbnet sin mål- og assistkonto senest qua sin nyerobrede tjans som dødboldsskytte. Med 14 mål og 8 assists i Championship i fjor, kan der meget vel være mere i vente nu, hvor der er kommet hul på bylden” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptajnen
Diogo Jota
Liverpool
4.992.000
vs. Leicester

“Selvom vi er enige om, at Bruno Fernandes er den mest oplagte vækstmaskine i 9. runde, er vi også enige om ikke at købe ham. Der falder mit valg på Jota, der er Liverpools mest målfarlige spiller for tiden med 6 mål i de seneste 5 kampe. I Salahs fravær kan Jota meget vel få en endnu mere central rolle.” – Frederik Ingemann

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *