Klubhusets tip: Vardy afgører Premier Manager

Managerspillet til Premier League lakker mod enden, men Klubhuset har gravet et par navne frem, hvor særligt én spiller kan vende op og ned på din skæbne i Premier Manager. Hør optakten til 14. runde, der starter lørdag.

Premier Manager er i en fase præget af stilstabd, hvor de fleste managerhold er domineret af den samme håndfuld spillere. Heldigvis har Klubhuset fundet frem til et par isbrydere, der kan ændre slagets gang i managerspillet baseret på Premier League. Hør hvilke spillere, der er tale om i Klubhusets optakt til 14. runde af Premier Manager.

Vardy Party?

På trods af sin øjeblikkelige status som topscorer i Premier League er Jamie Vardy (11.736.000) gået under radaren det meste af 2020. Vardys popularitet har længe været dalende og han er i skrivende stund kun at finde på 3,5 procent af holdene i Premier Manager. En del af forklaringen skal naturligvis findes i de manglende målstimer og ikke mindst den høje pris. Vardy synes dog at være tilbage på sporet efter tre mål i de seneste to kampe. De underlæggende statistikker vidner ligeledes om, at Vardy nærmer sig topformen. Leicester skal i de kommende runder kæmpe for at forsvare deres plads i top 4, der giver adgang til Champions League. Samtidigt vil Vardy med garanti også gerne forsvare sin status som topscorer. Er man villig til at ofre penge, kan Vardy viser sig at være guld værd allerede i denne runde mod Bournemouth.

Rundens tre skarpe

Den billige
Eric Garcia
Man City
5.563.000
vs. Brighton and Hove

“Unge Garcia er startet tre af de fire kampe, hvor han har været til rådighed efter Coronapausen. Garcia startede ikke senest, men ligner sammen med den langt dyrere Laporte Guardialas foretrukne makkerpar i midterforsvaret” – Frederik Ingemann

Den frække
Tomas Soucek
West Ham
9.178.000
vs. Southampton

“Successen udeblev senest, men seks afslutninger, heraf tre på mål, vidner om, at scoringerne i de foregående to kampe ikke var en tilfældighed. Nu venter der Soucek & West Ham en kamp mod Norwich, som har indkasseret flere chancer end noget andet hold de seneste fem runder” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptajnen
Jamie Vardy
Leicester
11.736.000
vs. Bournemouth

“Prisen er høj, men sikke et potentiale Vardy tilbyder i de kommende runder af Premier Manager. Tre mål er det blevet til i de sidste to kampe, og i denne runde gælde venter Bournemouth, der har indkasseret flere mål end noget andet hold efter Coronapausen” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Høre alle Klubhusets anbefalinger og overvejelser i podcasten her:

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *